:

Vad är ett telegram?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är ett telegram?
  2. Vad var telegram?
  3. När använde man telegram?
  4. Vad skriver man i ett Bröllopstelegram?
  5. Var kan man köpa telegram?

Vad är ett telegram?

Telegram kan förstås användas för vanlig chatt mellan två personer, men det är även möjligt med röstsamtal – och videosamtal väntas lanseras inom kort. ... Alla meddelanden är krypterade och det går att skapa extra säkra chattar där meddelanden raderas automatiskt när de är lästa.

Vad var telegram?

Telegram är en säker och bekväm meddelandeapp som är plattformsöverskridande, vilket betyder att den fungerar på alla dina enheter. Funktionen omedelbar synkronisering innebär att chatt alltid är uppdaterad på alla dina enheter samtidigt.

När använde man telegram?

I Sverige har telegrafen funnits sedan 1794. Det var en optiskt telegraf som framför allt användes av militären, bland annat under års krig. Under 1837 uppläts den officiellt för privat bruk och då kunde man skicka meddelanden för 32 sk bc.

Vad skriver man i ett Bröllopstelegram?

Brinnande, varmt och innerligt, ni nu till varandra ert liv har vigt. Vi önskar er allt det bästa i livet, att lyckan kommer att vara med er tar vi för givet.

Var kan man köpa telegram?

Du kan köpa ett postogram via Posten, eller skicka ett telegram via länken ovan. Toastmaster eller toastmadame brukar läsa upp alla telegram. På denna sida har vi samlat 58 bra textförslag.