:

Hur skapar man ett Apple-ID till barn?

Innehållsförteckning:

  1. Hur skapar man ett Apple-ID till barn?
  2. Hur uppdaterar man Apple-ID?
  3. Kan inte skapa konto Apple-ID?
  4. Kan man ha två iCloud mail?
  5. Kan man ändra Apple-ID email?

Hur skapar man ett Apple-ID till barn?

På din iPhone, iPad eller iPod touch Tryck på Familjedelning och sedan på Lägg till medlem. Tryck på Skapa ett konto för ett barn och sedan på Fortsätt. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra konfigurationen av kontot. Du kan använda barnets e-postadress för barnets Apple-ID.

Hur uppdaterar man Apple-ID?

Om du använder iOS 10.2 eller tidigare går du till Inställningar > iTunes och App Store.

  1. Om du är utloggad anger du ditt uppdaterade Apple-ID och lösenord.
  2. Om du är inloggad med ditt tidigare Apple-ID trycker du på ditt Apple-ID och sedan på Logga ut. Ange sedan ditt uppdaterade Apple-ID och lösenord.
BE

Kan inte skapa konto Apple-ID?

Om du får ett Kunde inte skapa Apple-ID-meddelande betyder det att du har överskridit antalet nya Apple-ID som du kan ställa in med iCloud på en enhet inom ett år.

Kan man ha två iCloud mail?

Ja, man kan ha ett konto för iTunes/App Store och ett annat konto för iCloud tjänsterna. Dvs två Apple ID. Och du kan ha olika mejlkonton, även flera iCloud mejl.

Kan man ändra Apple-ID email?

Så här ändrar du ditt Apple-ID till en annan e-postadress Gå till appleid.apple.com/se och logga in. ... Ange den e-postadress som du vill använda som ditt Apple-ID. Välj Ändra Apple-ID. Om du ändrade ditt Apple-ID till en e-postadress från tredje part får du ett e-postmeddelande med en verifieringskod som du sedan anger.