:

Kan man inte lägga upp bilder på Instagram via datorn?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man inte lägga upp bilder på Instagram via datorn?
  2. Hur lägger jag upp en bild på Instagram via datorn?
  3. Hur lägger man upp en bild på Instagram?
  4. Varför ser jag inte mina inlägg på Instagram?
  5. Hur lägger man till flera bilder på Instagram 2021?
  6. Hur sätter man ihop två bilder till en Iphone?

Kan man inte lägga upp bilder på Instagram via datorn?

Uppladdningen av bilder är egentligen begränsad till Instagrams mobila webbplats, vilket betyder att du behöver en smartphone eller surfplatta för att kunna ladda upp bilder via webbläsaren.

Hur lägger jag upp en bild på Instagram via datorn?

Därefter går du till Instagram.com, loggar in och vips ska du nu kunna göra inlägg på Instagram via datorn. Du klickar som vanligt på kameraknappen i nederkanten på skärmen och kan nu ladda upp ett foto från din dator. Fungerar det inte så ladda om sidan eller öppna en ny flik.

Hur lägger man upp en bild på Instagram?

Ladda upp ett foto från telefonens bibliotek genom att välja det foto du vill dela. Tryck på om du vill ta ett nytt foto. Om du vill växla mellan den framåt- och bakåtvända kameran kan du trycka på . Tryck på Nästa för att tagga personer eller lägga till en plats.

Varför ser jag inte mina inlägg på Instagram?

Vissa foton som du kanske såg i flödet när du först registrerade dig på Instagram visas inte längre här eftersom de är äldre och har ersatts av nya foton. Om du vill se alla någons foton kan du gå till deras profil genom att trycka på deras användarnamn.

Hur lägger man till flera bilder på Instagram 2021?

Om du menar att lägga upp flera bilder i ett och samma Instagram-inlägg (galleri) så gör du det genom att trycka på nytt inlägg och välj från kamerarullen. Håll in fingret på första bilden* du vill lägga till så kan du välja upp till 10 bilder att lägga i samma inlägg, som man sedan kan svepa sig vidare till.

Hur sätter man ihop två bilder till en Iphone?

Med Instagrams senaste appar kan du skapa roliga, unika layouter genom att mixa om dina egna foton och dela dem med dina vänner. Välj foton från kamerarullen – eller använd den inbyggda funktionen Photo Booth för att ta spontana foton – och se dem direkt i olika kombinationer.