:

Hur mycket kostar det att hyra elsparkcykel?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket kostar det att hyra elsparkcykel?
  2. Hur gör man för att hyra en elsparkcykel?
  3. Vad kostar att hyra voi?
  4. Vad kostar det att hyra elsparkcykel Malmö?
  5. Hur hyr man Elscooter?
  6. Hur betalar man för elsparkcyklar?
  7. Vad kostar det att hyra elsparkcykel i Norrköping?

Hur mycket kostar det att hyra elsparkcykel?

Tier finns i Lund, Malmö, Stockholm och Uppsala. Pris: 10 kronor att låsa upp, 2,25 kronor per minut. Voi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro och Helsingborg. Pris: 10 kronor att låsa upp samt 1-3 kronor per minut beroende på dag, tid och vilken stad du vill åka i.

Hur gör man för att hyra en elsparkcykel?

Såhär gör du:

  1. Leta efter en VOI ute på gatorna. Du behöver sannolikt inte gå särskilt länge innan du hittar en. I appen kan du dessutom se var de finns utplacerade.
  2. Gå in i appen och tryck på “scanna”. Läs av QR-koden på styret med mobilens kamera. ...
  3. Sådär! Elsparkcykeln är upplåst och det är bara att börja köra.

Vad kostar att hyra voi?

Elsparkcykeln Voi är dyrare än lånecyklarna, med en startkostnad på tio kronor, därefter 1.50 kronor i minuten, och Lime är dyrare än Voi. Startkostnaden är samma, men sen tar Lime hela tre kronor per minut.

Vad kostar det att hyra elsparkcykel Malmö?

Med sina gröna elsparkcyklar har de gjort ett stort avtryck på marknaden och du hittar dem garanterat vart du än går i staden.

  • Pris: Startavgift 10 kr därefter 3 kr/minut.
  • li.me.

Hur hyr man Elscooter?

Använd kartan i appen och leta upp en elscooter som är ledig. Scanna QR-koden på elscootern med din telefon och du är nu redo för din åktur. En startavgift tas ut mellan 0 - 10 kr samt en minuttaxa mellan 1 - 3 kr/min beroende på vilket bolag du väljer. När du är framme avslutar du åkturen i appen.

Hur betalar man för elsparkcyklar?

När ett batteri är slut försvinner scootern från företagets karta. Den som försöker ta en cykel utan att ha betalt får inte igång elmotorn. Det går heller inte att använda den som kickbike eftersom den snabbt börjar tjuta. Att hyra en elsparkcykel kostar 10 kr i startavgift, sedan 1–3 kr per minut.

Vad kostar det att hyra elsparkcykel i Norrköping?

Systemet med elsparkcyklar bygger på att användarna laddar ner en gratis app. I Vois fall kostar cyklarna 10 kronor i grundavgift och därutöver 1,50 kronor i minuten att hyra. Man måste vara minst 18 år och väga högst 100 kilo.