:

Vad är passhandling?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är passhandling?
  2. Vad är en Passkopia?
  3. Vad är originalhandlingar?
  4. Hur skickar man passhandling till Migrationsverket?
  5. Vad är ett resedokument?
  6. Vad är en bestyrkt kopia Bolagsverket?

Vad är passhandling?

Intygsgivaren behöver visa upp giltig id-handling. En handläggare tar ett foto på dig samt tar ditt fingeravtryck. Du ska inte ha med ett eget foto. Du kan välja på vilken passexpedition i Sverige du vill hämta ut ditt pass eller nationella id-kort.

Vad är en Passkopia?

En passkopia är en skannad eller fotograferad kopia av ditt originalpass.

Vad är originalhandlingar?

Migrationsverket skickar originalhandlingar, till exempel id-handlingar i original, med rekommenderad post. Handlingarna skickas till din folkbokföringsadress, men du måste hämta ut brevet hos ditt postombud.

Hur skickar man passhandling till Migrationsverket?

Till din ansökan om uppehållstillstånd måste du skicka med en kopia av ditt pass. Tänk på att all information i passet måste synas när du fotograferar eller scannar din passhandling för att kunna bifoga den till din ansökan.

Vad är ett resedokument?

Resa med resedokument Resedokumentet uppfyller EU:s krav på pass och går att resa med i alla länder. Men om du är flykting enligt 1951 års Genèvekonvention kommer det att stå i ditt pass att du inte får resa till ditt hemland eller det land som du har flytt från. ... Till vissa länder kan du behöva ett visum.

Vad är en bestyrkt kopia Bolagsverket?

Bestyrk en kopia så här Ett annat sätt är att jämföra kopian med originalet efter kopieringen. Skriv att du intygar att kopian stämmer överens med originalet och din namnteckning på kopian, till exempel: ”Jag intygar att denna kopia överensstämmer med originalet:”. Gör det helst på kopians första sida.