:

Hur gör man en enkät anonym i Forms?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gör man en enkät anonym i Forms?
  2. Hur fungerar Forms i Teams?
  3. Vad är skillnad på formulär och frågeformulär i Forms?
  4. Var sparas Microsoft Forms?
  5. Är Microsoft Forms anonymt?
  6. Vad innebär långt svar i Forms?
  7. Var sparas Forms?

Hur gör man en enkät anonym i Forms?

För att göra svaren till formuläret helt anonyma måste du klicka på de tre prickarna längst upp till höger och sedan inställningar. Väl där måste du avbocka rutan för registrera namn. Efter det kommer alla svaren att vara anonyma.

Hur fungerar Forms i Teams?

Med Microsoft Forms kan du skapa en snabb omröstning i realtid på bara några sekunder i Microsoft Teams app. Gå till Teams kanal eller chattfönster där du vill lägga till en snabb omröstning. Längst ned i Teams klickar du på Formulär. och väljer sedan Formulär.

Vad är skillnad på formulär och frågeformulär i Forms?

Formulär är den traditionella enkäten som ofta används för undersökningar och utvärderingar. Frågeformulär är uppbyggt på samma sätt som formulär men tillåter dig att sätta rätt svar på frågorna vilket möjliggör genomförande av test/prov.

Var sparas Microsoft Forms?

I Microsoft Forms kan du enkelt Visa alla svars data för formuläret eller testet i Microsoft Excel. En Excel-arbetsbok med dina svars data hämtas till Skriv bordet eller lagras i OneDrive, beroende på Start punkten i formuläret eller testet.

Är Microsoft Forms anonymt?

Samla in svar i ett formulär anonymt – t. ex. för en klassundersökning eller feedback. Spåra vem som har skickat vilket svar i formuläret eller testet.

Vad innebär långt svar i Forms?

När en svarande slutför ett formulär och skickar det, räknas det som ett svar (oavsett hur många frågor som finns i formuläret). Om ett formulär till exempel innehåller 100 frågor och alla frågor besvaras av exakt 12 respondenter, räknas formuläret som har fått 12 svar.

Var sparas Forms?

Starta ett nytt formulär

  • Logga in på Microsoft Forms med dina Microsoft 365-inloggningsuppgifter, Microsoft 365 eller Microsoft-konto (Hotmail, Live eller Outlook.com).
  • Välj. Nytt formulär.
  • Ge formuläret en rubrik och, om du vill, en beskrivning av det. Obs!: Formuläret sparas automatiskt under tiden du skapar det.