:

Hur gör man en egen proteindrink?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gör man en egen proteindrink?
  2. Hur gör man sitt egna proteinpulver?
  3. Vad gör man proteinpulver av?
  4. Vad är Proteinvatten?
  5. Kan man ha proteinpulver i yoghurt?

Hur gör man en egen proteindrink?

Av de flesta vasslebaserade proteinpulver så räcker ungefär 30 gram pulver för att få i dig strax mer än 20 g rent protein. Av Whey-80 handlar det om ungefär 0,75-1 dl som du blandar med ungefär 3 dl vatten eller mjölk.

Hur gör man sitt egna proteinpulver?

Att använda ditt personliga proteinpulver är enkelt! Du blandar helt enkelt proteinpulvret med vatten, mjölk eller annan vätska.

Vad gör man proteinpulver av?

Hur görs pulvret? Vassleprotein är en restprodukt från ostproduktion. När mjölk blandas med löpe separerar mjölkens två protein-sorter kasein och vassle. Kaseinet stelnar och kultiveras för att bli ost.

Vad är Proteinvatten?

Proteinvatten innehåller fria aminosyror och är framtagen för att ge de essentiella aminosyrorna leucin, valin, isoleucin, treonin, lysin, fenylalanin, metionin och histidin. Dessa aminosyror är de 8 som kroppen inte kan tillverka och alltså dessa som måste tillföras till kroppen via kosten.

Kan man ha proteinpulver i yoghurt?

Blanda turkisk yoghurt med ditt proteinpulver (ca 20 g per dl yoghurt). En egen favorit är proteinpulvret med vaniljsmak som toppning eller varför inte lite chokladsmak.