:

Hur skickar jag en PDF-fil?

Innehållsförteckning:

  1. Hur skickar jag en PDF-fil?
  2. Var hamnar sparade Mail?
  3. Hur konverterar du PDF till jpg?
  4. Hur sparar du en pdf-fil i Acrobat?
  5. Hur kan du exportera en bildfil till Acrobat?
  6. Hur kan du exportera en pdf till Acrobat?

Hur skickar jag en PDF-fil?

Klicka på Arkiv > Dela > E-post och välj sedan något av följande alternativ:

  1. Skicka som bifogad fil Ett e-postmeddelande öppnas med en bifogad kopia av filen i dess ursprungliga format.
  2. Skicka som PDF Ett e-postmeddelande öppnas med en bifogad kopia av filen i PDF-format.

Var hamnar sparade Mail?

Gå till ett Finderfönster och titta i ditt användarbibliotek > Mail > V2 > och där mapparna Mailboxes och ditt mejlkonto. Där kan det ligga.

Hur konverterar du PDF till jpg?

  • Så här konverterar du PDF till JPG: Öppna PDF-filen i Acrobat. Klicka på verktyget Exportera PDF i den högra rutan. Välja Bild som exportformat och sedan JPEG. Klicka på Exportera. Dialogrutan Spara som visas. Välj platsen där du vill spara filen och klicka på Spara. Varje sida i PDF-filen sparas som en separat JPEG-fil.

Hur sparar du en pdf-fil i Acrobat?

  • Öppna PDF-filen i Acrobat. Klicka på verktyget Exportera PDF i den högra rutan. Välja Bild som exportformat och sedan JPEG. Klicka på Exportera. Dialogrutan Spara som visas. Välj platsen där du vill spara filen och klicka på Spara. Varje sida i PDF-filen sparas som en separat JPEG-fil.

Hur kan du exportera en bildfil till Acrobat?

  • Öppna PDF-filen i Acrobat och välj Verktyg > Exportera PDF. De format som du kan exportera PDF-filen till visas. Klicka på Bild och välj sedan det bildfilformat som du vill spara bilderna med. Välj det format i vilket du vill spara de exporterade bilderna. Klicka på ikonen för att konfigurera konverteringsinställningarna för det valda filformatet.

Hur kan du exportera en pdf till Acrobat?

  • Öppna PDF-filen i Acrobat och välj Verktyg > Exportera PDF. De format som du kan exportera PDF-filen till visas. Välj det format till vilket du vill exportera PDF-filen.