:

Hur gör man en tipsrunda?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gör man en tipsrunda?
  2. Hur fungerar appen tipsrundan?
  3. Hur fungerar GPS quiz?
  4. Vem är bäst tipspromenad?
  5. Vem är mest fingerfärdig?

Hur gör man en tipsrunda?

Tipspromenad, även kallad tipsrunda eller poängpromenad, är en tävling där man går en förutbestämd bana i egen takt för att svara på synligt utplacerade frågor (vanligen tolv till antalet), utrustad med ett svarsformulär och en penna. Till varje fråga finns tre svarsalternativ märkta med "1", "X" och "2".

Hur fungerar appen tipsrundan?

På hemsidan skriver du först dina frågor. Be dina vänner att ladda ned appen, för att delta söker de bara upp din tipsrunda med hjälp av din kod eller QR-kod, och tipsrundan kan börja! Under tiden som dina vänner är ute och svarar på frågor kan du följa var de befinner sig och hur många poäng de har - live!

Hur fungerar GPS quiz?

Så här gör du: ◆ Sök efter hemssidan: play.gpsquiz.com i din telefons webbläsare. Platstjänst för din webbläsare måste vara påslagen på din mobil så klicka på ”Tillåt, ”play.gpsquiz.com” få veta din plats”. Nu är det klart att välja tipsrunda. ... Tryck på Börja spela ◆ Gå tipsrundan med hjälp av kartan i telefonen.

Vem är bäst tipspromenad?

Vem suger bäst? - Suga upp vatten med hjälp av ett sugrör. Namnen som dras ska alltså upp och göra det momentet som t ex Vem får upp den snabbast. De två, eller tre personer ska tävla mot varandra och resten av gruppen hejjar på. Den som gissade rätt kan få ett pris.

Vem är mest fingerfärdig?

Tävlar om vem som kan häva en öl snabbast. 11 Vem är mest fingerfärdig? Det gäller att skala ett äpple och få så långt skal som möjligt.