:

Hur gör man egen tavla?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gör man egen tavla?
  2. Hur gjuter man i gips?
  3. Vad för spackel till Spackeltavla?
  4. Vad är Akrylglastavla?
  5. Vad är en canvas tavla?
  6. Kan man färga spackel?
  7. Hur gjuter man runda klot?

Hur gör man egen tavla?

Allt du behöver göra är att ladda upp fotot, välja vilken storlek din canvas ska ha och välja vilken kant du vill ha på tavlan. Sedan sköter vi resten. Direkt när du lagt din beställning trycker vi din canvas och skickar den till dig inom 1–3 dagar.

Hur gjuter man i gips?

När du gjuter med gips använder du vanligtvis ett gipspulver som du blandar med vatten för att därefter fördelas i formar. Gipset kan du sedan måla och dekorera som du vill. Det finns olika typer av gips och här nedan guidar vi dig genom dem för att du ska kunna välja rätt i ditt skapande.

Vad för spackel till Spackeltavla?

Spackla med en bit kartong eller styvt papper (så att resultatet inte blir helt jämnt). Undvik riktiga spackelverktyg! 2. Klistra på bakplåtspapper eller silkespapper med vitt papperslim.

Vad är Akrylglastavla?

Låt dina väggar stå i centrum med akryl Tryck på akrylglas är det nya moderna sättet att visa upp bilder på och används exempelvis av många gallerier på grund av sin skarpa bildkvalitet och vackra glans. Det högkvalitativa trycket placeras försiktigt på baksidan av en 5 mm tjock akrylglasskiva.

Vad är en canvas tavla?

Canvas, är en väldigt tålig duk som finns i olika material. ... Kanvasen spänns upp över en kilram, eller (sk 3D galleriträram) för att få en slät och fin yta. Det gör att duken suger upp färgen bra och målningen får bra fäste.

Kan man färga spackel?

Man kan färga spacklet med några droppar akrylfärg, t ex svart färg. Då blir det lättare att se spacklet, speciellt efter slipning då man lättare ser kontraster mellan spackel och byggsatsens plast.

Hur gjuter man runda klot?

Fyll spritspåsen med den färdigblandade betongen. Spritsa ner betongen i hålet på bollen. Skaka på bollen så att luftbubblorna kommer upp, låt den sedan stå och brinna (stelna) i två dagar. Klipp upp bollen och ta ut klotet.