:

Hur gör man en division i Word?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gör man en division i Word?
  2. Kan man summera i Word?
  3. Hur gör man roten ur tecken på Word?
  4. Hur gör man Division på datorn?
  5. Hur skriver man roten ur på tangentbord?
  6. Hur skriver man kvadratmeter i Word?

Hur gör man en division i Word?

Under Ekvationsverktyg på fliken Design i gruppen Symboler klickar du på pilen Mer. Klicka på pilen bredvid namnet på symboluppsättningen och välj sedan symboluppsättningen som du vill visa. Klicka på symbolen du vill infoga.

Kan man summera i Word?

Klicka på den tabellcell där du vill att resultatet ska visas. Klicka på Formel på fliken Layout (under Tabellverktyg). I rutan Formel kontrollerar du texten mellan parenteserna för att vara säker på att Word inkluderar alla celler du vill summera och klickar på OK.

Hur gör man roten ur tecken på Word?

Infoga > Specialtecken . (Välj matematiska operatorer.) (Gäller för OpenOffice, men liknande borde gälla även för Word 2003.)

Hur gör man Division på datorn?

Division (delat) Metoden med täljare och nämnare på var sin sida om ett streck (horisontellt eller diagonalt) kan vara lättare att läsa, men är svårt att skriva på ett tangentbord. Division brukar på dator skrivas med tecknet /.

Hur skriver man roten ur på tangentbord?

Unicode-positionen för rottecknet (kvadratroten, √) är (alt+251) eller U+221A (Square root), för kubikroten (∛), U+221B (Cube root) och för fjärde roten (∜), U+221C (Fourth root).

Hur skriver man kvadratmeter i Word?

Specialtecken och symboler i Word

  1. Klicka på menyn Infoga.
  2. Till höger bland menyflikarna klickar du på Symbol. Välj Fler symboler…
BE