:

Vad innehåller all White snus?

Innehållsförteckning:

  1. Vad innehåller all White snus?
  2. Hur tillverkas vitt snus?
  3. Hur gör man eget tobaksfritt snus?
  4. Vad innehåller tobaksfritt snus?
  5. Vad innehåller lyft snus?
  6. Vad innehåller lyft?

Vad innehåller all White snus?

All White, eller Helvit Portion består av en blandning av cellulosa och en mindre andel tobak än i traditionellt snus. Den mindre andelen tobak kombinerat med den helvita påsen bidrar till att prillorna är vitare än White Portion.

Hur tillverkas vitt snus?

Tobaken i Epoks All White-snus tvättas varsamt i en miljövänlig och patenterad process. Där blir den bruna tobaken kritvit och oönskade ämnen minimeras. Winnington, som tillverkar Epok, var även först i världen med att producera vit tobak. ZYN från Swedish Match innehåller inte tobak över huvud taget.

Hur gör man eget tobaksfritt snus?

Att göra sitt egna snus är en simpel process, blanda i endast i vatten, salt och dina utvalda snusaromer och låt snuset stå i kylen i minst 2 dygn, sen är ditt snus redo att snusas! Spara pengar genom att göra ditt eget snus, en påse med portionspåsar innehåller ca 500 portioner vilket motsvarar ungefär 25st dosor.

Vad innehåller tobaksfritt snus?

Denna produkt är mer känd som "Snus". Det tobaksfria snuset är en helt annan version än det klassiska snuset. Tillverkarna har framgångsrikt lyckats extrahera nikotinet från tobaksplantan. Med detta gjorde de det möjligt att skapa en portion med olika fyllmedel, smakämnen och naturligtvis nikotin.

Vad innehåller lyft snus?

LYFT innehåller växtbaserade material, nikotin, sötningsmedel, vatten och smaksättare. Allt förpackat i små, helvita påsar.

Vad innehåller lyft?

VAD INNEHÅLLER LYFT? LYFT innehåller växtbaserade material, nikotin, sötningsmedel, vatten och smaksättare. Allt förpackat i små, helvita påsar.