:

Hur lång tid tar det att tatuera ögonbryn?

Innehållsförteckning:

  1. Hur lång tid tar det att tatuera ögonbryn?
  2. Vad är Powder Brows?
  3. Hur lång tid tar det att göra microblading?
  4. Vad är Puderbryn?
  5. Hur lång tid tar Powder Brows?

Hur lång tid tar det att tatuera ögonbryn?

Hur länge den sitter är individuellt, det beror bla. på färgval, ålder och hur man sköter om den efteråt. Vi har valt den bästa kvalité på färgen, så den kan sitta kvar i ca. 2-5 år.

Vad är Powder Brows?

Det är en kosmetisk tatuering som görs med hjälp av en manuell penna, där det läggs små tunna snitt med pigment vilket ger en naturlig look. Denna typ av behandling görs på översta hudlagret, ingen tatueringsmaskin används. Resultatet har en hållbarhet upp till 2-3år.

Hur lång tid tar det att göra microblading?

-Hur lång tid tar själva behandlingen? Behandlingen är uppdelad på två tillfällen som ligger på 4-6 veckors avstånd för att ge tid för läkning. Den första behandlingen tar omkring 2 timmar och den andra behandlingen mellan 30 min och 1 timme.

Vad är Puderbryn?

Ombrebryn, Ombrebrows, Powderbrows, Puderbryn eller Powderbrows. Kärt barn har många namn sägs det, som du kan se ovan! ... Det här är en teknik som ser ut som dagligt smink gjord med ögonbrynspenna eller ögonbrynskugga. Brynen är mörkare i svansen och ljusare i början vilket ger en perfekt Ombre-look.

Hur lång tid tar Powder Brows?

Det tar ca 4-6 veckor för din tatuering att läka, då är det dags för ett återbesök. Vid detta besök har upp till 50% av tatueringen läkts bort och då har man möjlighet att korrigera färg och form om så önskas. Behandlingen går till på samma sätt som första gången, men tar oftast inte lika lång tid.