:

Varför kan jag inte logga in på min golf?

Innehållsförteckning:

  1. Varför kan jag inte logga in på min golf?
  2. Hur bokar man golftider?
  3. Har inte spelat golf på några år?
  4. Kan inte logga in på OnTag?
  5. Hur lägger man till vänner på min golf?
  6. Hur hittar jag mitt golf handicap?
  7. Hur lägger man till Golfvän?
  8. Hur gör man om man glömt sitt Golf-id?

Varför kan jag inte logga in på min golf?

Det kan beror på flera saker. Har du glömt ditt lösenord går det att generera ett nytt genom att klicka på ”Glömt lösenord” Den vanligaste anledningen att du inte kan logga in på golf.se är dock att det är din registrerade mailadress som är fel. Skriv till din hemmaklubb så kan de uppdatera till den rätta!

Hur bokar man golftider?

Hur bokar jag enklast en golftid? Du bokar din starttid smidigast via appen Min Golf Bokning (MG Bokning), men precis som innan kan du även boka via Internet på Min Golf, per telefon (035-17 68 00), på plats i receptionen eller i vår terminal i foajén.

Har inte spelat golf på några år?

Många som haft ett grönt kort tidigare, men inte spelat golf på några år är osäkra på om de har ett ID sedan tidigare, eller om de måste skaffa ett nytt. Inför säsongen 2004 infördes systemet med golf-ID, så om du tagit grönt kort efter det finns det en god chans att du redan har ett golf-ID.

Kan inte logga in på OnTag?

Jag kan inte logga in. Du loggar in med hjälp av ditt Golf-Id och lösenord som du har till Min Golf. Om du är ny inom golfen och precis börjat spela golf och skall logga in för första gången i Min Golf/OnTag Scorekort är ditt lösenord MMDD (t. ... person är född 1960-12-24, lösenordet är då 1224).

Hur lägger man till vänner på min golf?

Du lägger till golfvänner genom att skriva in deras Golf-ID och klicka Sök, men man kan också söka golfvänner efter namn och klubb. Man kan spärra sig själv från att vara sökbar som golfvän. Så här ser listan över golfvänner ut.

Hur hittar jag mitt golf handicap?

Det är ditt medlemsnummer som används i GIT (Golfens IT-system) samt vid bokning av golftider och identifiering av dig på alla golfklubbar som är anslutna till SGF. Ditt Golf-id består av de sex första siffrorna i ditt personnummer (ÅÅMMDD) följt av tre slumpvist utvalda siffror som du finner på ditt medlemskort.

Hur lägger man till Golfvän?

När du är inne under golfvänner (Profil/inställningar/golfvänner/) hittar du två flikar. En som heter "Vänner" och en som heter "Vänförslag". Under vänförslag kommer spelare upp som har lagt till dig som "Golfvän". Om du trycker på en sådan person, så får du upp en fråga om du vill lägga till den som golfvän.

Hur gör man om man glömt sitt Golf-id?

På den här sidan (http://help.golf.se/min-golf–min-golf-bokningsapp/hjalp-till-min-golf/) får du information om hur du går tillväga om du t ex har tappat bort ditt golf-id eller glömt ditt lösenord. Du kan kontakta SGF direkt på 08-622 15 00 eller info@golf.se.