:

Hvilket land er Viaplay fra?

Innehållsförteckning:

 1. Hvilket land er Viaplay fra?
 2. Hvor virker Viaplay?
 3. Hvem har lavet Viaplay?
 4. Er Viaplay og Viasat det samme?
 5. Hvordan kan man se Viaplay i udlandet?
 6. Hvordan kan jeg se Paradise Hotel i udlandet?
 7. Hvad skal man bruge for at se Viaplay?
 8. Er TV3 Viaplay?
 9. Hvad ser man på Viaplay?
 10. Hvornår startede Viaplay?
 11. Hvad kan du se på Viaplay?
 12. Kan du prøve Viaplay i 14 dage?
 13. Er det muligt at se Viaplay i udlandet?
 14. Hvor lang tid er opsigelse af Viaplay?

Hvilket land er Viaplay fra?

Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen. Viasat er et tv-distributionsselskab, der er ejet af mediekoncern Nordic Entertainment Group (NENT Group), der er noteret på den svenske børs Nasdaq OMX Stockholm.

Hvor virker Viaplay?

Viaplay fungerer derudover som et TV- og filmarkiv tilkoblet en Viasat-boks. På Viaplay.dk finder du et bredt udvalg af film, serier og sport. ... HBO Max, Viaplay, Netflix og TV2 Play. Du kan få adgang til film og serier i forskellige genrer, og du kan se din yndlingssport ved at vælge et af Viaplays abonnementer.

Hvem har lavet Viaplay?

MTG Broadcasting AB Viaplay/Founders

Er Viaplay og Viasat det samme?

Nej, Viaplay og Viasat er ikke det samme. Viaplay er Nordens største streamingtjeneste med film, tv-serier og reality-programmer. Viasat er en tv-udbyder.

Hvordan kan man se Viaplay i udlandet?

Du kan altså godt se Viaplay i udlandet, så længe du befinder dig inden for Europa, men lige så snart du rejser uden for Europa, vil du have brug for en VPN. De bedste VPN'er til at se Viaplay i udlandet er Express VPN og Nord VPN.

Hvordan kan jeg se Paradise Hotel i udlandet?

Her anbefaler vi dig at tage et kig på den populære streaming tjeneste Viaplay, som sidder inde med alle sæsoner af Paradise Hotel – også dem der kommer i 2020, 20. På Viaplay kan du få lov til at se med på et par afsnit af Paradise Hotel, inden du beslutter dig for, om denne serie er noget for dig.

Hvad skal man bruge for at se Viaplay?

Det kræver en internetforbindelse for at bruge Viaplay. På mobiltelefoner og tablets har du dog mulighed for at downloade serier og film, som derefter kan ses uden internetforbindelse. Se mere her.

Er TV3 Viaplay?

Se populære danske. tv-kanaler i Viaplay kan se TV2, TV3 og alle DR's kanaler i Viaplay, uanset om du er hjemme eller på farten. Det er alt det, du kender fra Viaplay – film, serier, sport og den bedste børneunderholdning – sammen med nogle af Danmarks bedste tv-kanaler.

Hvad ser man på Viaplay?

kan se TV 2, TV3, TV3+ og alle DR's kanaler i Viaplay, uanset om du er hjemme eller på farten. Det er alt det, du kender fra Viaplay – film, serier, sport og den bedste børneunderholdning – sammen med nogle af Danmarks bedste tv-kanaler. Så har du streaming og tv-kanaler samlet ét sted.

Hvornår startede Viaplay?

maj 2007 Viaplay/Founded

Hvad kan du se på Viaplay?

 • Hvad kan du se på Viaplay? Der er et stort udvalg af film, TV-serier og sportsbegivenheder. Du kan bl.a. se alle de populære programmer fra TV3, og derved vælge det program som du er i bedst humør til. Er du til fest og farver, kan du se hvordan man fester i “Sommer i Sunny Beach”.

Kan du prøve Viaplay i 14 dage?

 • Alle der ikke før har været brugere af Viaplay kan prøve det helt gratis i 14 dage. Det kræver som sagt at du ikke allerede har en bruger hos Viaplay og derudover skal du bare oprette en gratis konto, indtaste dine personlige oplysninger og wupti så har du gratis Viaplay.

Er det muligt at se Viaplay i udlandet?

 • Det skyldes, at Viaplay kun har købt rettigheder til at vise indholdet inden for Danmarks grænser. Men heldigvis er der en enkel løsning på dette problem. Løsningen er at benytte en VPN-tjeneste. Så for at se Viaplay i udlandet, har du brug for en dansk IP-adresse.

Hvor lang tid er opsigelse af Viaplay?

 • Opsigelse af abonnement hos Viaplay. Viaplay har en kort opsigelsesperiode på en enkelt måned. Vælger du f.eks. at opsige dit abonnement den 24. december, så betaler du kun for måneden efter, altså januar måned. Derefter er din pakke opsagt, og du har ikke længere adgang til indholdet hos Viaplay.