:

Hur gammal är du Siri?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gammal är du Siri?
  2. Har Siri en pojkvän?
  3. Får jag prata med Siri?
  4. Hur bra är Siri?
  5. Vad man ska säga till Siri?
  6. Hur får jag kontakt med Siri?

Hur gammal är du Siri?

Siri har 167 dagar kvar till sin födelsedag som infaller på en lördag, då hon fyller 17 år. Idag är hon 16 år, 6 månader och 15 dagar gammal.

Har Siri en pojkvän?

Efter att ha fastställt vad Siri är, kan vi gå vidare och börja flirta med henne. För säkerhets skull inleder vi med att fråga ”Har du en pojkvän?” och får det positiva svaret ”Jag är omni-relationell”. Det gick inte så bra när vi bad Siri att ”Prata snusk med mig” för svaret blev ”Det går inte. ...

Får jag prata med Siri?

Siri är Apples personliga assistent på iPhone. Google Now har möjlighet att vara en röstaktiverad personlig assistent. Säg "Hej TomTom" för att väcka röststyrningen och säg sedan "Aktivera telefon" eller välj telefonknappen.

Hur bra är Siri?

Siri är en intressant liten assistent, ibland användbar, ibland rolig och andra gånger, en sarkastisk liten så och så. På de flesta frågor får du ett vanligt svar med den information du behöver, till exempel närmaste stormarknad.

Vad man ska säga till Siri?

Eller ett av hennes roligaste svar: ”Jag berättar skämt för många människor. Försök säga, hej Siri, få mig att skratta. ” Eller "Jag tror att jag börjar lära mig att vända mynt."

Hur får jag kontakt med Siri?

Ställa in ”Hej Siri” så att Siri lättare kan känna igen din röst

  1. Gå till Inställningar.
  2. Tryck på Siri och sökning.
  3. Inaktivera Lyssna efter ”Hej Siri” och aktivera på nytt.
  4. När skärmen Ställ in ”Hej Siri” visas trycker du på Fortsätt.
  5. Säg varje kommando som visas på skärmen.
  6. Tryck på Klar.