:

Er Elkjøp norsk?

Innehållsförteckning:

  1. Er Elkjøp norsk?
  2. Hvor mange Elkjøp butikker finnes det i Norge?
  3. Er Elkjøp en grossist?
  4. Hva heter Elkjøp før?
  5. Hvor mange power butikker i Norge?
  6. Hvor har Elkjøp Nettlager?
  7. Når ble Elkjøp stiftet?
  8. Når kom Elkjøp?

Er Elkjøp norsk?

Vi er stolte av at Elkjøp er et norsk elektronikkeventyr som startet i 1962. ... Vi er en del av Elkjøp Nordic as, med 400 varehus over hele Norden. I Sverige og Danmark heter vi Elgiganten, i Finland Gigantti, vi har Elko på Island, Elding på Færøyene og Pissifik på Grønland.

Hvor mange Elkjøp butikker finnes det i Norge?

Om Elkjøp. Elkjøp er Nordens største forhandler av elektronikk og har siden 1962 vokst og blitt mer enn 10 000 engasjerte mennesker over hele Norden. I Norge er vi godt over 4000 medarbeidere og har rundt 140 butikker.

Er Elkjøp en grossist?

Han etablerte grossistselskapet A/S Elektrokjøp 16. mars 1962 som sentralledd i kjeden. I løpet av de 24 år han satt som leder bygget han opp Elkjøp til en ledende virksomhet som endret strukturen i elektrobransjen i Norge. Det var i begynnelsen kun fokus på såkalte hvitevarer og småelektriske husholdningsapparater.

Hva heter Elkjøp før?

Kjeden ble grunnlagt i Norge i 1962 under navnet A/S Elektrokjøp. I 1999 ble virksomheten kjøpt opp av Dixons Group, Storbritannias største konsern innen detaljhandel av forbrukerelektronikk. Elkjøp Nordic AS omfatter omtrent 400 varehus i Norden, og omtrent 140 av disse ligger i Norge.

Hvor mange power butikker i Norge?

900 butikker i Norge, Danmark, Finland og Estland, Tyskland hvorav ca. 200 er helt eller delvis selveiet.

Hvor har Elkjøp Nettlager?

Hovedlageret vårt Nordic Distribution Center (NDC) i Torsvik, Jönköping, er en av nøklene til Elkjøps lave priser. Med alle varer sentralisert på et sted blir det få mellomledd når vi skal få et produkt fra fabrikk til butikk – og videre til deg.

Når ble Elkjøp stiftet?

16. mars 1962 Elkjøp/Founded

Når kom Elkjøp?

1962: 33 forhandlere gikk sammen og stiftet Elkjøp.