:

Hur fäster man åkpåsen i vagnen?

Innehållsförteckning:

  1. Hur fäster man åkpåsen i vagnen?
  2. Vilka bilbarnstolar passar till Joolz?
  3. Vilka babyskydd passar till Britax Smile?
  4. Hur bära babyskydd?
  5. Vilka babyskydd passar till Cybex?
  6. Vilka babyskydd passar till Britax Go big?

Hur fäster man åkpåsen i vagnen?

Så fäster du åkpåsen i barnvagnen Den bästa kombinationen är en sittdel där sufflett och ryggstöd inte sitter ihop, parat med en åkpåse som har en ficka eller något slags remmar som kan träs över ryggstödet. Det man vill undvika är att åkpåsen glider ned i sittdelen när man sätter i barnet.

Vilka bilbarnstolar passar till Joolz?

Joolz adapters för Joolz Day2 och Joolz Day3 passar babyskydd från Maxi-Cosi, Cybex och Besafe. Med dessa adapters kan du enkelt klicka på babyskyddet på vagnschassit och bebisen kan fortsätta sova.

Vilka babyskydd passar till Britax Smile?

– Brio Smile är kompatibel med babyskyddet Brio Primo. Brio Primo kan fästas direkt på Brio Smiles chassi utan adaptrar. Samma gäller även babyskyddet Axkid Babyfix. Det finns inga andra babyskyddsadaptrar för Brio Smile.

Hur bära babyskydd?

Emily vinklar helt enkelt handen under barnstolen och får på så vis bättre stöd när hon bär. – Det kommer inte skada sin axel, inte din höft och ditt knä kommer inte svinga fram och tillbaka som jag tvingades göra med mina två barn, säger hon. Tricket är inte nytt och många föräldrar har använt det genom historien.

Vilka babyskydd passar till Cybex?

Babyskydd från Be Safe och Cybex har samma fästen som Maxi Cosis babyskydd. Så har man en adapter för Maxi Cosi till sin barnvagn så kan man med samma adapter även fästa Cybex och Be Safes babyskydd på chassit.

Vilka babyskydd passar till Britax Go big?

Med dessa adaptrar kan du fästa babyskyddet direkt på barnvagnens chassi. Adaptern passar till barnvagnen Brio Go, Brio Go Next, Britax Go, Britax Go Next, Britax Go Big och är kompatibel med babyskydden Britax Primo, Britax Babysafe Plus, Britax Babysafe Plus SHR, Britax Britax Babysafe i-Size.