:

Hur får man bort ugnsluckan?

Innehållsförteckning:

  1. Hur får man bort ugnsluckan?
  2. Hur tar man bort ugnsluckan Husqvarna?
  3. Hur sätter man fast ugnsluckan?
  4. Hur funkar Cylinda ugn?
  5. Vad betyder spis symbolerna?

Hur får man bort ugnsluckan?

Rengöra ugnslucka För att undvika att repa glaset kan du blanda lika del bikarbonat och vatten till en tjock smet. Sprid ut det över ugnsglaset och låt stå i 30-60 minuter. Torka bort med en fuktig mikrofibertrasa i omgångar och efterpolera med en ren och torr trasa.

Hur tar man bort ugnsluckan Husqvarna?

För att ta bort ugnsstegarna drar du först ut den främre delen av ugnsstegen och sedan den bakre de- len fort från sidoväggarna. Sätt i ugnsstegarna i om- vänd ordning. Endast en behörig person får in- stallera den här produkten. Avlägsna all paketering.

Hur sätter man fast ugnsluckan?

Vid montering ska bakplåtsskenorna först fästas i det inre hålet (1) och sen i de yttre (2). Tryck till. ÄR VÄND UTÅT UGNSLUCKAN. Skenorna ska vara i inskjutet läge då ugnsluckan stängs.

Hur funkar Cylinda ugn?

Ugnsuppvärmningen slås av när vredet vrids till läge noll. Högsta temperaturer 200°C. Denna funktion är lämplig vid bakning. Den fungerar som en traditionell ugn med fläkt (funktionen rekommenderas vid bakning).

Vad betyder spis symbolerna?

Symbolen för över- och undervärme Funktionen som symboliseras av två horisontellt liggande streck betyder att värme kommer från det övre och det undre värmeelementet. Två horisontellt liggande streck i symbolens övre eller nedre del betyder att extra värme kommer från ugnens övre eller undre värmeelement.