:

Hur får man Discovery plus på TV?

Innehållsförteckning:

  1. Hur får man Discovery plus på TV?
  2. Varför funkar inte Discovery?
  3. Hur kan man se Discovery?
  4. Hur får man Discovery plus gratis?
  5. Vad kan jag se gratis på Discovery Plus?
  6. Kan ej logga in på Discovery Plus?
  7. Kan inte streama Dplay?
  8. Kan inte streama discovery+?

Hur får man Discovery plus på TV?

discovery+ Sport Premium ingår i för dig med tv-paket Premium

  • Gå in på https://www.discoveryplus.se/auth/partners.
  • Välj Allente (Viasat)
  • Fyll i ditt kundnummer och postnummer på sidan och tryck sedan "Fortsätt".
  • Du skickas nu vidare till discovery+ aktiveringssida.

Varför funkar inte Discovery?

Det kan finnas flera orsaker till att man upplever problem när man försöker se på en video. - Dubbelkolla så att din nätverksuppskoppling är stabil och att ditt nätverk fungerar som det ska. - Vi rekommenderar att man använder sig av Google chrome som webbläsare. Se till att du har den senaste uppdateringen.

Hur kan man se Discovery?

Discovery+ är en streamingtjänst som för samman det bästa innehållet från några av Sveriges – och världens – största TV-kanaler. Här kan du se de bästa programmen från Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discovery Channel, TLC, Investigation Discovery, Discovery Science, Animal Planet, Food Network och Travel Channel.

Hur får man Discovery plus gratis?

I Sverige har Discovery bland annat de exklusiva rättigheterna för OS samt Allsvenskan . Prova discovery+ med rabatterad startmånad.

Vad kan jag se gratis på Discovery Plus?

Ja, du kan se utvalt innehåll med reklam utan kostnad. För att få tillgång till allt innehåll utan reklam så behöver du ett abonnemang.

Kan ej logga in på Discovery Plus?

Om du fortfarande inte kan logga in, försök med följande: - Var säker på att ditt lösenord matchar alla våra säkerhetskriterier. - Verifiera att du använder den senaste versionen av discovery+-appen. - Starta om din enhet.

Kan inte streama Dplay?

Se till att din Chromecast och Android-enhet (telefon eller surfplatta) är anslutna till samma trådlösa nätverk. 1. Öppna discovery+-appen på din Android-enhet och leta efter Chromecast-ikonen i det övre högra hörnet. ... Klicka på din Chromecast-enhet.

Kan inte streama discovery+?

Det kan hända att vissa program och funktioner som visas ovan inte är tillgängliga i ditt land. discovery+ är endast tillgängligt i vissa territorier. Vissa begränsningar gäller.