:

Vad kostar DR 24?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar DR 24?
  2. Kan Doktor24 sjukskriva?
  3. Vad kostar DR SE?
  4. Vad kostar ett besök hos kry?
  5. Kan psykolog ge sjukintyg?
  6. Kan kry ge läkarintyg?

Vad kostar DR 24?

Läkar- och psykologbesök kostar 100 kr för vuxna (från året man fyller 20 år), frikort gäller. Om du inte dyker upp på ditt bokade besök eller glömmer att avboka minst 24h innan besöket så debiteras du 300 kr.

Kan Doktor24 sjukskriva?

Ja. Våra läkare kan skriva sjukintyg eller läkarintyg såvida inte fysisk undersökning krävs. ... Vi kan tyvärr inte förlänga pågående sjukskrivningar eller hjälpa till med sjukskrivningar för långdragna besvär, utan du hänvisas för dessa frågor till din ordinarie läkare.

Vad kostar DR SE?

Vad kostar det att använda Doktor.se? Att ladda ner appen Doktor.se är alltid gratis. Patientavgiften för att få digital vård genom appen är mellan 0-200 kronor beroende på vilken region du är folkbokförd i, ärende och ålder.

Vad kostar ett besök hos kry?

KRY är gratis för barn och ungdomar upp till 17 år. För vuxna varierar patientavgifter beroende på den region du bor i samt vilket typ av möte du har. I de flesta regioner är det kostnadsfritt för besök med läkare och sjuksköterska (dock inte Stockholm).

Kan psykolog ge sjukintyg?

Enbart läkare och tandläkare får utfärda läkarintyg/ läkarutlåtanden. Andra hälsoprofessioner såsom fysioterapeuter, arbetsterapeuter, psykologer och rehabiliteringskoordinatorer kan bistå läkaren vid bedömning av funktions- och aktivitetsförmåga.

Kan kry ge läkarintyg?

Kry kan hjälpa dig med vissa läkarintyg och sjukintyg, antingen i vår digitala tjänst eller genom ett fysiskt vårdmöte. Det är vanligast att behöva hjälp med sjukskrivning, men läkarintyg kan även styrka att du är frisk.