:

Vad gör jag om min säkerhetsdosa är blockerad?

Innehållsförteckning:

  1. Vad gör jag om min säkerhetsdosa är blockerad?
  2. Hur länge är en säkerhetsdosa blockerad?
  3. Är Bankdosan personlig Länsförsäkringar?
  4. Hur länge är Säkerhetsdosan låst?
  5. Hur många försök Bankdosa?
  6. Hur länge tar det att låsa upp din säkerhetsdosa?
  7. Hur gör du för att starta en säkerhetsdosa?
  8. Hur spärras din säkerhetsdosa?

Vad gör jag om min säkerhetsdosa är blockerad?

Om säkerhetsdosan spärras Din säkerhetsdosa spärras om du registrerar tre felaktiga pin-koder i följd. Texten LOCK PIN visas då i övre delen av fönstret och dosan informerar att "Dosan är helt låst". Kontakta ditt bankkontor eller telefonbanken personlig service, så får du hjälp att låsa upp din dosa.

Hur länge är en säkerhetsdosa blockerad?

Ring oss via Telefonbanken på 0771-666 555. Se till att ha din säkerhetsdosa tillhands. Välj Personlig service och Bankärenden, så får du hjälp att låsa upp din säkerhetsdosa. Görs det denna väg, så tar det 5 arbetsdagar för dosan att börja fungera.

Är Bankdosan personlig Länsförsäkringar?

Har du blivit av med säkerhetsdosan – spärra den direkt Ring Telefonbanken 0771-666 555 och välj Personlig service för att spärra dosan. Beställ en ny dosa. Dosan får du med rekommenderat brev och den hämtas på Postens utlämningsställe. Koden får du hemskickad med post.

Hur länge är Säkerhetsdosan låst?

Siffran 5 räknas sedan ned till 0 och då är batteriet slut. Vid normalanvändning är det drygt en månad från den första varningen tills batteriet är slut. Ta med din gamla säkerhetsdosa och besök ett bankkontor för att byta ut den när batteriet börjar ta slut.

Hur många försök Bankdosa?

Du har tre försök att testa din pinkod.

Hur länge tar det att låsa upp din säkerhetsdosa?

  • Ring oss via Telefonbanken på 0771-666 555. Se till att ha din säkerhetsdosa tillhands. Välj Personlig service och Bankärenden, så får du hjälp att låsa upp din säkerhetsdosa. Görs det denna väg, så tar det 5 arbetsdagar för dosan att börja fungera.

Hur gör du för att starta en säkerhetsdosa?

  • Fyll i ditt personnummer och välj Säkerhetsdosa alternativt Företagskopplad dosa. Tryck på Logga in. Starta säkerhetsdosan genom att trycka på den blå knappen. En kontrollbild visas på din datorskärm eller mobila enhet. Rikta kameran på säkerhetsdosan mot kontrollbilden. Slå in din PIN-kod i säkerhetsdosan och tryck på ”OK”.

Hur spärras din säkerhetsdosa?

  • Om säkerhetsdosan spärras. Din säkerhetsdosa spärras om du registrerar tre felaktiga pin-koder i följd. Texten LOCK PIN visas då i övre delen av fönstret och dosan informerar att "Dosan är helt låst". Kontakta ditt bankkontor eller telefonbanken personlig service, så får du hjälp att låsa upp din dosa.