:

Vilken trådlös router ska jag välja?

Innehållsförteckning:

  1. Vilken trådlös router ska jag välja?
  2. Vilken router är bäst till fiber?
  3. Vilken router använder Bahnhof?
  4. Måste man ha en router?
  5. Vilken router har bäst räckvidd?
  6. Vilket märke på router?

Vilken trådlös router ska jag välja?

Vilken trådlös router du bör skaffa beror på hur mycket och hur du använder ditt nätverk. ... – Om ditt bredband är måttligt snabbt, till exempel 10–20 Mbit/s (megabit per sekund), och du inte har möjlighet eller behov av högre hastigheter, så klarar du dig bra med en enklare router.

Vilken router är bäst till fiber?

  • Asus RT-AX82U - BÄST I TEST ROUTER. Snabb router, med bra täckning och vettiga funktioner, utan några direkta svagheter. ...
  • TP-Link Archer AX50. Senaste Wifi 6-standarden i en instegsmodell, som passar bra i små hem. ...
  • Netgear Nighthawk AX12 (RAX200) ...
  • Asus RT-AC88U. ...
  • Zyxel Armor Z2. ...
  • Linksys EA9500.

Vilken router använder Bahnhof?

I tätt samarbete med dem har vi skräddarsytt Bahnhofs kraftfulla 10 Gbit/s-router HN8255WS, som nu äntligen är redo för försäljning. Beställ 10 Gbit/s komplett med Bahnhofs router redan idag på bahnhof.se!

Måste man ha en router?

Du måste ha en router. Den delar ut IP adresser till alla dina anslutna enheter. Den är också brandvägg mellan ditt LAN och det publika internet. Du kan ansluta EN dator direkt i det första porten.

Vilken router har bäst räckvidd?

Den bästa router för räckvidd är klart Linksys EA9500 som klart dominerar i vårt routertest. Främst för att den kan integreras med extenders utan att det märks någon skillnad för användaren och man kan förflytta sin enhet utan att man märker att den nu använder en extender.

Vilket märke på router?

ASUS RT-AC66U var, när testet genomfördes, den snabbaste routern med 802.11ac som Trusted Reviews hade testat och bjuder på totalt hela 1750 Mbps över de två frekvensbanden. Den har två USB-portar, inbyggd brandvägg och fyra LAN-portar. D-Link DIR-842 bjuder även den bra på siffror i hastighetstest.