:

Hur fungerar självrisk Agria?

Innehållsförteckning:

  1. Hur fungerar självrisk Agria?
  2. Hur fungerar det med självrisk?
  3. Hur fungerar självrisk hund?
  4. Hur fungerar försäkring hund?
  5. Vad krävs för att försäkra en hund?

Hur fungerar självrisk Agria?

Försäkringen har en fast och en rörlig självrisk. Den fasta självrisken betalar du endast en gång under din självriskperiod. Har du fler veterinärbesök under självriskperioden betalar du bara den fasta självrisken en gång. Den rörliga självrisken betalar du däremot vid varje besök.

Hur fungerar det med självrisk?

Självrisk är den avgift som du måste betala för att få ut dina pengar vid ett försäkringsärende. Om du exempelvis har en självrisk på 2 000 kronor och din bil utsätts för skador till en kostnad av 8 000 kronor får du effektivt ut 6 000 kronor i ersättning.

Hur fungerar självrisk hund?

Självrisk är kort förklarat den del av kostnaden hos veterinären som du själv betalar. Du kan själv påverka ditt pris på försäkringen; ju högre självrisk desto mindre betalar du för din försäkring och tvärtom.

Hur fungerar försäkring hund?

En hundförsäkring består av en veterinärvårdsförsäkring som kan ersätta kostnader för undersökningar och behandlingar när hunden blir sjuk eller skadad. Dessutom finns det möjlighet att lägga till en livförsäkring som kan ge en engångsersättning om hunden dör innan den uppnått en viss ålder.

Vad krävs för att försäkra en hund?

Konsumenternas poänglista

FöretagVeterinärvårdPoäng
ICA Försäkring (60 000 kr)4,63,8
Agria (60 000 kr)4,63,7
Folksam Stor (120 000 kr)5,03,7
Svedea (90 000 kr)5,03,7