:

Kan man se vilka som prenumererar på YouTube?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man se vilka som prenumererar på YouTube?
  2. Vad kostar en YouTube prenumeration?
  3. Hur fungerar YouTube?
  4. Hur blir jag en Youtuber?
  5. Kan man ta bort prenumeranter på YouTube?
  6. Hur man ser hur många prenumeranter man har?
  7. Vad ingår i YouTube Premium?
  8. Är YouTube Premium värt?
  9. Hur tjänar man pengar från YouTube?

Kan man se vilka som prenumererar på YouTube?

I kanalöversikten finns en lista över dina senaste prenumeranter. Du kan även se antalet prenumeranter över tid i YouTube Studio....Se dina nya prenumeranter

  1. Logga in på YouTube Studio.
  2. På översikten letar du reda på kortet Nya prenumeranter.
  3. Klicka på Visa alla för att expandera kortet.

Vad kostar en YouTube prenumeration?

För reklamfri musik och nedladdningar måste du prenumereraYouTube Music Premium . Music Premium kostar $ 9,99 per månad (£ 9,99 per månad i Storbritannien) - om du inte redan prenumererarYouTube Premium.

Hur fungerar YouTube?

När du har ett konto på Yotube kan du prenumerera Genom att du prenumererar på en kanal så får du notiser när en ny video på den kanalen publiceras. Youtube-kanaler älskar när du prenumererar på dem! ... När du är inloggad kan du också göra tummen upp för en video och då blir den som gjort videon extra glad!

Hur blir jag en Youtuber?

Det första steget mot att bli en Youtuber är att skaffa ett Google-konto och sedan skapa en Youtube-kanal. När det är gjort behöver du en kamera. Har du en relativt ny mobiltelefon är du redan en bra bit på väg. Därefter måste du tänka på innehållet.

Kan man ta bort prenumeranter på YouTube?

Du kan dölja innehåll från din YouTube-kanal och välja att återaktivera den senare. När du döljer din kanal görs kanalnamnet, videor, gilla-markeringar, prenumerationer och prenumeranter privata. Alla dina kommentarer och svar tas bort permanent.

Hur man ser hur många prenumeranter man har?

Förstå hur antalet prenumeranter fungerar

Om du haruppdateras antalet prenumeranter vid:
prenumeranter10 000 nya prenumeranter
prenumeranter100 000 nya prenumeranter
1–9 prenumeranter nya prenumeranter

Vad ingår i YouTube Premium?

Som medlem i YouTube Premium kan du titta på alla videor på YouTube utan annonser och samtidigt stötta innehållsskapare. Du kan också ladda ned videor för att titta offline på mobilen och spela upp videor i bakgrunden.

Är YouTube Premium värt?

Några av dessa användningsfall är tillräckligt bra för att priset på YouTube Premium är värt det. I själva verket behöver du inte ens lägga ner pengar för att prova. I skrivande stund erbjuder YouTube en provperiod på en månad, så att du själv kan se om den här YouTube-upplevelsen är något du vill åta dig.

Hur tjänar man pengar från YouTube?

Olika sätt att tjäna pengar i YouTubes partnerprogram Du kan tjäna pengarYouTube med följande funktioner: Annonsintäkter: Få annonsintäkter från display-, överlagrings- och videoannonser. Kanalmedlemskap: Här betalar medlemmarna en återkommande månadsavgift för särskilda förmåner du erbjuder.