:

När ska man serva Rolex?

Innehållsförteckning:

  1. När ska man serva Rolex?
  2. Vad ska man tänka på när man köper Rolex?
  3. Kan man köpa Rolex?
  4. Vad kostar en service på en Rolex Submariner?
  5. Var är det billigast att köpa Rolex?

När ska man serva Rolex?

Din Rolex är endast en klok investering om du du ser till att den blir omhändertagen. Att regelbundet ta in den för service är en viktig del av underhållsarbetet, något du måste ta hänsyn till när du köper den. Vi rekommenderar att klockan tas in till en urmakare för service var 3:e till vart 5:e år.

Vad ska man tänka på när man köper Rolex?

Innan du köper en vintage-Rolex bör du göra din hemläxa, och det räcker inte med några googlingar. Ta hjälp av böcker och experter för att lära dig att känna igen urtavlor, ringar, visare, urverk och armband. Titta in på auktionshus och be att få titta närmare på klockor och läs deras auktionskataloger.

Kan man köpa Rolex?

Vi är auktoriserad återförsäljare av Rolex och butiken att besöka om du ska köpa Rolex i Stockholm. Vi har alltid utbildade urmakare på plats i våran egen urverkstad. Vi ser fram emot att du ska besöka oss och se vad vi har att erbjuda.

Vad kostar en service på en Rolex Submariner?

– Det varierar, men att serva en sådan här automatisk dykarklocka kostar cirka 5 500 kronor. I servicepriset så ingår flera delar, exempelvis fjäder, fjäderhus, kugghjul, packningar och polering.

Var är det billigast att köpa Rolex?

Oyster Perpetual är den billigaste fabriksnya Rolex-klockan i Sverige, och kostar från 000 kronor på klockåterförsäljare likt Chrono 24. Den billigaste begagnade Rolex-klockan är Rolex Datejust 1, som i regel kostar från 20 till 40 000 kronor på andrahandsmarknaden.