:

Hur länge ska man använda Massagepistol?

Innehållsförteckning:

  1. Hur länge ska man använda Massagepistol?
  2. Är Massagepistol farligt?
  3. Är Massagepistol skönt?
  4. Hur fungerar Flowgun?
  5. Hur hårt ska man trycka med Massagepistol?
  6. Varför Flowgun?
  7. När ska man inte använda Massagepistol?
  8. Är Flowgun bra?
  9. Varför köpa Massagepistol?
  10. Vilket munstycke till Massagepistol?

Hur länge ska man använda Massagepistol?

Börja på en låg frekvens och behandla inte dina ömma punkter för länge, 20 sekunder räcker. Hittar du områden som är för ömma för att behandla direkt på, använd massagepistolen runt om dina triggerpunkter. Gravida kvinnor bör inte använda en massagepistol med risk för att använda produkten fel.

Är Massagepistol farligt?

Nej, det är inte farligt att använda massagepistol. Det sagt så är det alltid viktigt att själv känna efter på kroppen och börja använda pistolen på de större muskelpartierna. Därför rekommenderar vi att starta försiktigt med hastigheten och tryck tills det att du hittar det ultimata för just din kropp.

Är Massagepistol skönt?

Det ska kännas skönt men det kan ändå göra lite ont. En massagepistol är även väldigt bra att använda i om med träning. Den är bra att använda innan för att mjuka upp dina muskler innan träningspasset, men också bra att använda efter för återhämtning samt i förebyggande syfte mot stela muskler och leder.

Hur fungerar Flowgun?

Flowgun tillämpar en form av slagterapi eller “percussion therapy” som det benämns på engelska. Med ett specifikt huvud slår massagepistolen mjukdelarna av kroppen (muskler, hud, muskelsenor) och verkar nästan som massage, däremot i väldigt hög hastighet vilket liknar en form av vibration.

Hur hårt ska man trycka med Massagepistol?

En massagepistol funkar också vid överansträngning, då kan man trycka på ordentligt på en liten punkt och bli av med problemet mycket snabbare. Massage är bra för ömma innebandyben.

Varför Flowgun?

Genom kraftfull stimulation av bindväven påskyndar Flowgun Go återhämtningen genom att öka blodcirkulationen och frigöra triggerpunkter. ... Då kan Flowgun Go hjälpa dig att stimulera musklerna och lösgöra spänningarna, samtidigt som din återhämtning påskyndas inför nästa träningspass eller tävling.

När ska man inte använda Massagepistol?

Undvik riskområden. Fokusera på musklerna och håll dig borta från stora kärlstrukturer, inklusive halsvenen, undersidan av överarmen och ljumsken. Undvik även ben, inklusive ryggraden. "Kvinnor bör också undvika att använda massagepistolen på bröstvävnad, eftersom vibrationerna kan vara för kraftiga", säger Helms.

Är Flowgun bra?

Flowgun massagepistol har inte bara fått bästa betyg av mig. Alla verkar älska den här produkten. Om man tittar på Trustpilot har 97% av användarna givit betyget ”Utmärkt”. Och jag kan inte annat än att hålla med.

Varför köpa Massagepistol?

Varför ska jag köpa en massagepistol? En massagepistol är ett enkelt redskap som kan lindra träningsvärk och stelhet. Vid användning ökar cirkulationen i bindväven vilket är svårt att uppnå med traditionell massage. Massagepistolen kan användas som uppvärmning inför ett träningspass eller återhämtning efter träningen.

Vilket munstycke till Massagepistol?

Massagepistolen kommer med fyra olika munstycken som är skapade för att ge olika muskelgrupper den optimala massagen. Bollmunstycket och det platta munstycket passar exempelvis bra på större platta muskelgrupper medans de smalare munstyckena är bättre för att komma åt mer svåråtkomliga muskler och triggerpunkter.