:

Kan man sätta in pengar på Nordea Gold?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man sätta in pengar på Nordea Gold?
  2. Är Nordea Gold bra?
  3. Hur mycket kan man betala med VISA kort Nordea?
  4. Kan man sätta in pengar på Swedbank?
  5. Kan man sätta in pengar på bankomaten?
  6. Vad är räntan på Nordea Gold?
  7. Hur mycket kan man betala med ungdomskort Nordea?

Kan man sätta in pengar på Nordea Gold?

Extra inbetalning och betalning från utlandet. Du har alltid upp till 55 räntefria dagar men du kan när du vill, göra en extra inbetalning på ditt Nordea Premium/Nordea Gold eller Nordea Credit.

Är Nordea Gold bra?

Hur bra är Nordea Gold? Nordea Gold är i det stora hela ett bra kreditkort. Kortet har förutom en mycket bra reseförsäkring många andra försäkringar, exempelvis självriskreducering för bärgning och assistans samt allriskförsäkring. Är försäkringar något du efterfrågar kommer du att bli mycket nöjd med Nordea Gold.

Hur mycket kan man betala med VISA kort Nordea?

Finns det någon beloppsgräns för köp? Nej, det finns ingen beloppsgräns vid köp. Det är saldot på kontot som styr.

Kan man sätta in pengar på Swedbank?

I Bankomats insättningsautomater kan du sätta in sedlar med hjälp av ditt bankkort på ditt konto i banken. För Swedbank och de flesta sparbanker är den maximala insättningen 10 000 kronor under en 7-dagarsperiod.

Kan man sätta in pengar på bankomaten?

Ganska smidigt att använda en insättningsautomat Så här använder du en insättningsautomat: Du börjar med att föra in kortet och slå sin kod precis som vid uttag. Därefter trycker du på en knapp där det står Sedelinsättning och därefter på en knapp där du anger vilket konto du vill ha pengarna insatta på.

Vad är räntan på Nordea Gold?

För kunder med Vardagspaketet där Nordea Gold ingår utan extra kostnad: Vid en nyttjad kredit på 20 000 kr och betalning med e-faktura är den effektiva räntan 9,43%*. Med en månatlig återbetalning under 12 månader innebär det att det totala beloppet som ska betalas är 21 439 kronor.

Hur mycket kan man betala med ungdomskort Nordea?

Som förälder kan du anpassa beloppsgränsen för ditt barns kort. Nordea Electron har beloppsgränser för ungdomar upp till 16 år, 1.000 kronor för kortköp och 1.000 kronor för kontantuttag per rullande sjudagarsperiod, det vill säga sammanlagt 2.000 kronor.