:

Hur lufta Gasoltub?

Innehållsförteckning:

  1. Hur lufta Gasoltub?
  2. När ska man starta Mosquito Magnet?
  3. Hur bra är Myggfångare?
  4. Hur länge räcker en gasoltub Mosquito Magnet?
  5. Hur startar man en Mosquito Magnet?

Hur lufta Gasoltub?

Vad menas med att lufta gasoltub? Gasoltuben kan behöva luftas vid varje påfyllning för att säkerställa att inga luftfickor bildas som påverkar gasolflödet till maskinen. Om detta skulle vara problemet så får maskinen bara luft vid uppstart.

När ska man starta Mosquito Magnet?

Ju närmare den ideala temperaturen (ca 20 grader) vi närmar oss, desto mer aktiva blir myggorna. Att fånga de nykläckta myggorna tidigt på säsongen innan de börjat föröka sig är optimalt. Startar du lite senare under säsong har myggen redan fått ett starkt fotfästa och det tar längre tid att reducera beståndet.

Hur bra är Myggfångare?

Vi har valt att utse Thermacell MR300 till den myggfångare som är bäst i test. Det är en portabel myggfångare som fått bra omdömen och betyg under flera år och som har en skyddszon om cirka 20 kvadratmeter.

Hur länge räcker en gasoltub Mosquito Magnet?

Identifiera var myggorna/knotten förökar sig. Placera maskinen nära området där de förökar sig samt en bit ifrån där människor befinner sig....FAQ.

BatteriBetyg
Energizer UltimateMycket bra batteri
Micro PowerMycket bra batteri
Co-TechBra batteri
Varta High EnergyMycket bra batteri

Hur startar man en Mosquito Magnet?

Börja med att göra rent din fälla. Detta kommer att hjälpa till att starta maskinen och förlänga dess livslängd. Torka kontinuerligt av utsidan av fällan med rent vatten och en fuktig trasa och dammsug försiktigt insidan (inte nätet).