:

Hur fungerar appen min doktor?

Innehållsförteckning:

  1. Hur fungerar appen min doktor?
  2. Vad kostar ett besök på min doktor?
  3. Kan min doktor skicka remiss?
  4. Kan doktor se skriva ut penicillin?
  5. Vad kostar Receptförnyelse min doktor?
  6. Vad kostar ett besök på kry?
  7. Kan barnmorska skriva remiss?

Hur fungerar appen min doktor?

Du väljer själv vart du vill gå och när. Din läkare ställer diagnos online och skriver remisser vid behov, precis som på din vanliga vårdcentral. Du kan hämta förskrivna mediciner på närmaste apotek.

Vad kostar ett besök på min doktor?

Patientavgiften. Patientavgiften för ett läkarbesök hos Min Doktor är 100 kr.

Kan min doktor skicka remiss?

Nej, men våra läkare kan remittera dig för provtagning/röntgen eller remittera dig vidare till din husläkare. Det finns även möjlighet att träffa sjuksköterska på våra kliniker vid enklare vårdärenden.

Kan doktor se skriva ut penicillin?

Ja det gör vi, om läkaren bedömer att du är i behov av receptbelagd medicin. Vi arbetar utifrån nationella riktlinjer och anvisningar från Läkemedelsverket.

Vad kostar Receptförnyelse min doktor?

Patientavgiften för ett läkar- eller psykologbesök hos Min Doktor är 100 kr för patienter mellan 20 och 85 år. Det är den av Region Sörmland fastställda avgiften för digital primärvård.

Vad kostar ett besök på kry?

KRY är gratis för barn och ungdomar upp till 17 år. För vuxna varierar patientavgifter beroende på den region du bor i samt vilket typ av möte du har. I de flesta regioner är det kostnadsfritt för besök med läkare och sjuksköterska (dock inte Stockholm).

Kan barnmorska skriva remiss?

Oftast är det en läkare som skriver en remiss, men det finns också annan vårdpersonal som har möjlighet att göra det. Det kan till exempel vara en sjuksköterska på en barnavårdscentral.