:

Vad betyder Cabby?

Innehållsförteckning:

 1. Vad betyder Cabby?
 2. Är Cabby Vintervagn?
 3. Vilket märke husvagn?
 4. Hur är Cabby husvagnar?
 5. Vad betyder siffrorna på husvagn?
 6. Vilka husvagnar är svenska?
 7. Hur är Knaus som Vintervagn?
 8. Hur är Adria som Vintervagn?
 9. Är Solifer en bra husvagn?
 10. Vilken husvagn ska jag välja?

Vad betyder Cabby?

Cabby[redigera | redigera wikitext] Cabby Caravan AB var en husvagnstillverkare med fabrik i Kristinehamn. ... Modellen var konstruerad med en självbärande kaross av polyuretan, en föregångare till den metod som var grunden i Cabbys husvagnar. Fabriken i Kristinehamn invigdes 1968.

Är Cabby Vintervagn?

Bästa vagnen i alla väder Cabby är Sveriges bästa vintervagn och sommarvagn, varm och skön även vid sträng kyla och svalast när solen steker.

Vilket märke husvagn?

Royal 560 XL toppade Kabes interna försäljningslista för husvagnar 2018....Husvagnarnas 10-i-topp!

 • KABE. Antal registrerade 2018: 902 st. ...
 • ADRIA. Gigantisk sittgrupp finns i storsäljaren Alpina 663 HT. ...
 • HOBBY. ...
 • KNAUS. ...
 • POLAR. ...
 • WEINSBERG. ...
 • LMC. ...
 • DETHLEFFS.

Hur är Cabby husvagnar?

Företaget Cabby startade år 1964 när Tore Nilsson ritade ett förslag på en husvagn som 1967 skulle bli Cabby Husvagnar AB. Den första serietillverkade vagnen var Cabby 400 som konstruktionsmässigt var före sin tid. ... Den definitiva konkursen kom 2016 och sedan dess tillverkas inga Cabby längre.

Vad betyder siffrorna på husvagn?

Totalvikt: Max tillåten vikt på fordonet är en siffra du hittar i fordonets registreringsbevis. Överhäng: Avståndet från bakaxelcentrum till bakdelen på fordonet alternativt dragkulans centrum om det finns.

Vilka husvagnar är svenska?

ABAL - En kombinerad husvagn och båt i slutet av 60-talet.

 • ABC - ABC-Karossen AB i Mönsterås började bygga husvagnar 1977. ...
 • ALFREDO - En hopfällbar vagn som tillverkades av Alfred Jönsson i Katrineholm i slutet av 50-talet.
 • ANDERSFORS - En husvagn från Ingenjörsfirma Andersfors AB i Kristinehamn i mitten av 60-talet.

Hur är Knaus som Vintervagn?

En riktig vintervagn med Alde vattenburen värme, golvvärme, uppvärmda tankar och Den tyska koncernen Knaus Tabbert Group har sitt huvudkontor i Jandelsbrunn och grundades så sent som 2002 genom att Knaus och Tabbert slogs ihop. ... År 1970 var den nya fabriken i Jandelsbrunn klar och exporten tog fart.

Hur är Adria som Vintervagn?

När detta sedan kombineras med ultramodern design, hög kvalitet, gedigen tillförlitlighet och en ytterst modest prisnivå är det inte så underligt att Adria blir det naturliga valet för många. ... Kanske ett uttjatat uttryck, men man får helt enkelt mycket husvagn för pengarna.

Är Solifer en bra husvagn?

Bästa husvagnarna. Vilka är de bästa husvagnarna genom tiderna? Hagbard framhåller vanligtvis att Cabby från slutet 80-talet och till början på 90-talet är dom bästa husvagnarna som någonsin har byggts. I bland nämns även Solifer som en bra husvagn.

Vilken husvagn ska jag välja?

Vilken husvagn som passar just dig kan bara du veta. Avgörande aspekter som du behöver fundera på är storleken, priset, komfort och utrustning, antal sovplatser, planlösning och förvaring. Fundera igenom hur dina behov ser ut, och undersök vilka alternativ som finns inom ramen för din budget.