:

Vad ingår när man köper AirPods?

Innehållsförteckning:

 1. Vad ingår när man köper AirPods?
 2. Har Apple rea?
 3. Hur länge gäller Apple studentrabatt?
 4. Hur får man studentrabatt på Apple?
 5. Kan man köpa AirPods utan fodral?
 6. Vart köper man AirPods?
 7. Kan man delbetala på Apple?
 8. Har Apple Store Black Friday?
 9. Kan jag delbetala hos Apple?
 10. Har Apple Store prisgaranti?

Vad ingår när man köper AirPods?

Produktinformation

 • Översikt. Automagiskt. Nya AirPods ger en helt ny upplevelse av trådlösa hörlurar. ...
 • Viktiga egenskaper. Design av Apple. Automatiskt på, automatiskt anslutna. ...
 • Detta ingår. AirPods. ...
 • Teknisk info. AirPods-sensorer (vardera): ...
 • Systemkrav. iPhone- och iPod touch-modeller med den senaste versionen av iOS¹⁰

Har Apple rea?

Apple släppte nya AirTag, uppdaterade Apple TV 4K samt nya versioner av iPad Pro tidigare i år. ... Vi tror även att rean bjuder på fantastiska erbjudanden på iPhone 11 och 12 samt rekordbra priser på fjolårets MacBook Air och Pro samt iPad (10,2") och iPad Air (10,9").

Hur länge gäller Apple studentrabatt?

Följande begränsningar per läsår gäller för inköp på Mecenat Apple Store: Stationär dator: En (1) per läsår, Mac mini: En (1) per läsår, Bärbar dator: En (1) per läsår, Bildskärm: Högst två (2) per läsår.

Hur får man studentrabatt på Apple?

Studenter, föräldrar till studenter eller de som arbetar på en utbildningsinstitution kan spara pengar på inköp av Apple-produkter genom att använda Apple Student Discount. Det kan vara ett köp av en Mac, MacBook eller iPad. Du kan till och med en rabatt på apple-musikstudenter från Apples Education Store.

Kan man köpa AirPods utan fodral?

Du kan köpa ett separat laddningsfodral för AirPods eller AirPods Pro under Service och Reparation hos Apple. Du kan också välja att uppgradera till ett Trådlöst Qi-laddningsfodral för Apple AirPods. Elgiganten säljer tyvärr inte separata laddningsfodral för AirPods Pro.

Vart köper man AirPods?

AirPods från Apple - Köp alla olika modeller här - Elgiganten.

Kan man delbetala på Apple?

Det har aldrig varit enklare att delbetala din produkt från Apple. Tillsammans med Resurs Bank erbjuder NetOnNet dig möjligheten att dela upp din betalning räntefritt i upp till 12 månader, eller välja en längre tid med låg ränta.

Har Apple Store Black Friday?

Uppdatering (2020-11-26): Nu har Apple startat sin Black Friday-kampanj och den här gången handlar det om presentkort på köpet när du beställer utvalda prylar.

Kan jag delbetala hos Apple?

Det har aldrig varit enklare att delbetala din produkt från Apple. Tillsammans med Resurs Bank erbjuder NetOnNet dig möjligheten att dela upp din betalning räntefritt i upp till 12 månader, eller välja en längre tid med låg ränta.

Har Apple Store prisgaranti?

Konsumenter som har köpt Apple-produkter eller produkter som inte är tillverkade av Apple i en Apple Retail Store-butik eller Apple Online Store kan kanske göra anspråk på garantin mot Apple. ... Apple kan begränsa service för Apple Watch, iPad och iPhone till EES och Schweiz.