:

Finns Voi i Västerås?

Innehållsförteckning:

  1. Finns Voi i Västerås?
  2. Finns Voi i Lund?
  3. Finns Voi i Uppsala?
  4. Finns Voi i Visby?
  5. Finns Voi i Linköping?
  6. Finns Voi i Södertälje?
  7. Finns Voi i Örebro?
  8. Finns det Voi i Stockholm?
  9. Finns Voi i Norrköping?
  10. Finns Voi i Uddevalla?

Finns Voi i Västerås?

Utöver att Voi återigen placerar ut sina elsparkcyklar i städer som Västerås, Uppsala och Örebro – kommer de också att lansera den nya elsparkcykelmodellen Voiager 3X i Malmö, Göteborg och Stockholm.

Finns Voi i Lund?

Voi etablerat i Europa I dag finns Voi i Stockholm, Göteborg och Malmö. ... Utan att säga för mycket kommer studenter i högre utsträckning kunna använda Voi i svenska städer väldigt snart. Detta gör att bland Uppsala, Umeå, Linköping och Lund ligger nära till hands.

Finns Voi i Uppsala?

Voi. Startavgift: 10 kronor. Tillgängliga i: Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro.

Finns Voi i Visby?

Ibland är det svårt att ta sig in till Visby från olika orter utanför ringmuren och där ger vi ett bra tillfälle för folk att testa oss för första gången. Många jag har pratat med har varit oerhört glada att vi är här på plats och underlättar för dem att ta sig hit.

Finns Voi i Linköping?

Uthyrningsföretaget för elsparkcyklar, Voi, avvaktar med sin förväntade våretablering i både Linköping och Norrköping. ... Däremot har ett annat bolag etablerat sig i Linköping. Qick scooters har strax över 100 elsparkcyklar utplacerade i staden.

Finns Voi i Södertälje?

Södertälje bättre än BETT - Voister.

Finns Voi i Örebro?

Nya beskedet: Voi till Örebro – i dag: "El-scootrar på över 80 platser"

Finns det Voi i Stockholm?

De vanligaste Voi-resorna i Stockholm Under helgerna brukar Voi-åkande stockholmare hänga på Norrmalm, Djurgården och i Vasastan och det är inte särskilt överraskande med tanke på det fantastiska utbudet av olika matställen som 800 Grader och Greasy Spoon.

Finns Voi i Norrköping?

Uthyrningsföretaget för elsparkcyklar, Voi, avvaktar med sin förväntade våretablering i både Linköping och Norrköping. Men i Linköping är ett annat företag redan igång med uthyrningen.

Finns Voi i Uddevalla?

Bohusläningen bestämde sig för att ta reda på om Uddevalla snart kan sälla sig till den växande skaran av städer med en armada av elsparkcyklar i gatubilden. Lime, Voi, Tier – och många fler.