:

Hur lastar man en mc på släp?

Innehållsförteckning:

  1. Hur lastar man en mc på släp?
  2. Hur spänner man en cross på släp?
  3. Hur fraktar man en moped på släp?
  4. Hur transporterar man en mc?
  5. Hur spänner man fast en cross på släp?
  6. Hur spänner man fast en moped på släp?
  7. Hur kan man transportera en moped?
  8. Vad kostar det att skicka en motorcykel?

Hur lastar man en mc på släp?

Tänk på placeringen Väl uppe på släpet är det viktigt att tänka på var du placerar din MC. För att undvika att bilens köregenskaper försämras vill du ha en så jämn viktfördelning som möjligt på släpet. Motorcykeln bör du därför placeras i mitten av släpet, ovanpå hjulaxlarna.

Hur spänner man en cross på släp?

Framhjulet mot släpets framstam, ett spännband på varje sida från gaffelkronan snett framåt och dra ihop gaffeln. Inget stöd nerfällt! Komplettera med ett band över sadeln eller runt bakre fotpinnarna så att inte bakänden studsar åt sidan. Inget mer behövs den står bergstadigt.

Hur fraktar man en moped på släp?

Dra igenom varsitt spännband runt gaffelbenen mellan övre och undre styrkronorna och spänn åt varsitt håll. Framhjulet stå tight mot främmre delen av släpvagnen och de främre spännbanden vara fästa ex. 45 graders vinkel så att de trycker hojen framåt.

Hur transporterar man en mc?

Skall du transportera hojen långt på släp skulle jag rekommendera följande. *Ställ hojen i mitten av släpet mot främre lastlämmen. *Två spännband, en genom vardera undre gaffelkrona och snettframåt/neråt. Fästes lämligen genom att dra den runt balken till kulhandsken.

Hur spänner man fast en cross på släp?

Gå runt crossen och sätt på ett snabbspänne där med och sträck upp spännena på båda sidorna så crossen kommer så rakt som möjligt (om man trycker ner sadeln så kan man dra åt lite hårdare).

Hur spänner man fast en moped på släp?

Ställ framhjulet mot släpvagnens "kant" närmast bilen, sen tar du 1 spännband runt ena sidan på styret sen likadant på andra sidan. Spänn så framdämparen är ihoptryckt. Sen för att vara säker kan du sätta ett spännband över sadeln och trycka ner bakdämparen också så bakdelen inte hoppar omkring.

Hur kan man transportera en moped?

moped transport och man vet inte heller om man skulle kunna få ett bättre pris. Använd PackBud när du behöver göra en Moped transport. Det är enkelt, smidigt och kostnadsfritt att lägga upp en transportförfrågan. Ange de tidsramar som är lämpliga för dig och låt transportföretagen komma med priserbjudanden till dig.

Vad kostar det att skicka en motorcykel?

Fasta priser

VaraPris
Skidpaket, maxlängd 200 cm520 kr
Snowboardpaket, maxlängd 200 cm520 kr
Moped, normalstor*3 593 kr
Motorcykel, normalstor*4 494 kr