:

Hur flyttar man BankID till ny telefon?

Innehållsförteckning:

  1. Hur flyttar man BankID till ny telefon?
  2. Hur uppdaterar jag mitt BankID Swedbank?
  3. Hur kan du flytta ett mobilt BankID till en annan telefon?
  4. Hur gör jag för att logga in med BankID på den nya enheten?
  5. Kan du ha Mobilt BankID på olika enheter?

Hur flyttar man BankID till ny telefon?

Det går inte att flytta ett Mobilt BankID från en enhet till en annan. När du har laddat ner ett nytt Mobilt BankID kan du ta bort det gamla. När nedladdningen lyckats och om du inte längre ska använda din gamla mobil/surfplatta ska du ta bort ditt Mobila BankID som finns på din gamla telefon/surfplatta.

Hur uppdaterar jag mitt BankID Swedbank?

Logga in i internetbanken och beställ ett nytt BankID. Hur du beställer ett nytt BankID ser du under fråga 1. Gäller det BankID på kort är du välkommen att besöka ett av våra kontor för att beställa ett nytt.

Hur kan du flytta ett mobilt BankID till en annan telefon?

  • Det går inte att flytta ett Mobilt BankID från en mobil till en annan. Du behöver istället installera om det igen på din nya telefon. Ladda ner BankID-appen ; Logga in i internetbanken med kortläsaren; Kortläsaren behöver vara ansluten med sladd till din dator när du ska beställa Mobilt BankID. Kom ihåg att spärra ditt gamla mobila ...

Hur gör jag för att logga in med BankID på den nya enheten?

  • Gå till BankID självservice Öppnas i nytt fönster och logga in med ett Mobilt BankID utgivet av Nordea eller med e-kod. Saknar du ett giltigt Mobilt BankID eller en kortläsare så väljer du att logga in med din personliga kod. ... Hur gör jag för att installera BankID på den nya enheten?

Kan du ha Mobilt BankID på olika enheter?

  • Ja, hos Nordea kan du ha tre Mobila BankID på tre olika enheter. Upp till åtta (8) personer kan ha varsitt Mobilt BankID på samma enhet. Kan jag skaffa ett Mobilt BankID till samma enhet som jag beställer från? Ja, det fungerar i de flesta fall, men på vissa smarta telefoner kan det bli fel med nedladdningen av Mobilt BankID när den ...