:

Kan inte boka Lantbrevbäring?

Innehållsförteckning:

  1. Kan inte boka Lantbrevbäring?
  2. Vilka har lantbrevbärare?
  3. Kan Corona smitta via post?
  4. När kör Posten ut paket till ombud?
  5. Vad innebär Parcel?
  6. Vad är International Parcel Service?
  7. Hur smittar Corona utomhus?
  8. Hur smittar Covid utomhus?

Kan inte boka Lantbrevbäring?

Beställ hämtning av spårbara brev och paket Om du vill skicka något ringer du till kundservice på 0771–33 33 10 för att boka upphämtning.

Vilka har lantbrevbärare?

Om du inte kan ta dig till postlådan vid tomtgränsen får du posten hem. Tjänsten är till för dig som bor på landsbygden och har lantbrevbäring, är över 80 år eller har någon typ av funktionsnedsättning som gör det svårt för dig att ta dig till en vanlig postlåda eller ett postombud.

Kan Corona smitta via post?

Coronaviruset som orsakar covid-19 smittar i första hand mellan människor genom små och stora droppar från luftvägarna. Det finns inga uppgifter om att personer har smittats via föremål. Det finns inga uppgifter om att personer har smittats via sedlar eller mynt eller via paket och postförsändelser.

När kör Posten ut paket till ombud?

Oavsett om du väntar paket som ska delas ut till ombud eller till dig direkt kommer det så snart det är redo för leverans. Paket som nått fram till ombud kan sedan hämtas ut fram till dess att förvaringstiden löper ut och försändelsen går i retur.

Vad innebär Parcel?

Med PostNord Parcel är det både enkelt och säkert att skicka paket från dörr till dörr. Vi levererar till mottagande företag i hela Sverige varje vardag, innan arbetsdagens slut, senast klockan 18.00. Se leveranstider för övriga länder.

Vad är International Parcel Service?

Med International Parcel skickar du paket till mottagare i hela världen*. Vi hämtar ditt paket och levererar det till mottagarens serviceställe inom några dagar beroende på var i världen paket ska skickas.

Hur smittar Corona utomhus?

När en infekterad person nyser, hostar, talar eller andas ut sprids små droppar till omgivningen. Dessa droppar kan variera i storlek, där vissa snabbt faller ned på marken medan mindre droppar rör sig längre i luften.

Hur smittar Covid utomhus?

Smittspridning. Hur smittar covid-19? Spridning av covid-19 sker framför allt vid nära kontakter mellan personer genom små och stora droppar från luftvägarna. När en infekterad person nyser, hostar, talar eller andas ut sprids små droppar till omgivningen.