:

Finns varan på mitt Apotek Hjärtat?

Innehållsförteckning:

  1. Finns varan på mitt Apotek Hjärtat?
  2. Vad kostar det att få Apodos?
  3. Finns varan på ditt apotek?
  4. Vad kostar dospåsar från apoteket?
  5. Vem betalar Apodos?

Finns varan på mitt Apotek Hjärtat?

Så här hittar du läkemedel på apotekhjartat.se - Klicka in på ditt läkemedel för att se aktuellt lager på ditt närmaste apotek. - Om du vill hämta ut ditt läkemedel lägger du det i varukorgen genom att klicka på "Köp via recept" och loggar in med e-legitimation. När du har loggat in kan du se alla dina aktuella recept.

Vad kostar det att få Apodos?

En månadsavgift på 99 kr tas ut för tjänsten Apodos. Lägre månadsavgift som kampanjpris kan förekomma. För dosförpackade läkemedel betalar du endast för det antal tabletter som dispenseras.

Finns varan på ditt apotek?

På Fass kan du söka i apotekens lager, innan du besöker apoteket. Apotek i hela Sverige är anslutna till lagerstatustjänsten från Fass i samarbete med Sveriges Apoteksförening. Du kan söka nära dig eller välja en plats att söka på.

Vad kostar dospåsar från apoteket?

DosPac kostar just nu 59 kr (Ord pris 99 kr/månad, erbjudandet gäller t o m ). i månaden utöver kostnaden för dina mediciner. Månadskostnaden ingår inte i högkostnadsskyddet. Om du vill ha hemleverans kostar det 79 kr per leverans.

Vem betalar Apodos?

Då kontaktar Apodoskunden Apoteket Dos Kundservice och meddelar detta, så skickar vi doserna till den nya adressen. Avgift tillkommer t ex vid leverans utanför det egna landstinget. Vad kostar det för Apodos-kund? Det är regionen som upphandlar och betalar för tjänsten.