:

Varför kan jag inte se TV4 på Viaplay?

Innehållsförteckning:

  1. Varför kan jag inte se TV4 på Viaplay?
  2. Är Viaplay Discovery?
  3. Kan man se TV4 på Viasat?
  4. Hur se TV4?
  5. Kan man få Discovery på Viasat?
  6. Är Viaplay svenskt?

Varför kan jag inte se TV4 på Viaplay?

Meddelandet kan bero på följande: ... Kanalen ingår inte i ditt abonnemang (om du inte har HD-paketet på ditt abonnemang visas meddelandet på HD-kanalerna) - se steg 1 under åtgärder. Programkortet har tappat signalen - se steg 2 under åtgärder. Sändningsuppehåll på kanalen.

Är Viaplay Discovery?

Vi erbjuder paketen discovery+ Underhållning (79 kr/mån), discovery+ Live (129 kr/mån) och discovery+ Total (349 kr/mån) som tillvalspaket. För dig som har tv-paket Premium ingår discovery+ Total utan extra kostnad.

Kan man se TV4 på Viasat?

Viasat har adderat SVT Play och TV4 Play till webbtjänsten Viasat OnDemand och ger därmed svenska webb-TV tittare möjlighet att ta del av de stora TV-kanalernas Playtjänster på ett och samma ställe.

Hur se TV4?

Med TV4 Play kan du titta när och var du vill. Börja din TV-kväll här! Du behöver skapa ett konto men tjänsten är helt gratis. Streama via tv4play.se eller via app för iOS och Android.

Kan man få Discovery på Viasat?

Ny fiber-kund eller tidgare Viasat - Gäller både dig som har discovery+ inkluderat i Premium och dig som köper något av tillvalspaketen separat. ... Aktivera ditt discovery+-konto genom att ange namn, e-postadress och lösenord.

Är Viaplay svenskt?

Viaplay var en av de första stora svenska streamingtjänsterna. Det här är sajten där du kan ta del av Nordic Entertainment Group:s material, bland annat deras egenproducerade serier som Paradise Hotel och Lyxfällan.