:

Hur snabbt verkar Myrdosa?

Innehållsförteckning:

  1. Hur snabbt verkar Myrdosa?
  2. Är MYRR effektivt?
  3. Vad gör en Myrdosa?
  4. Vilken Myrdosa är bäst?
  5. Hur länge håller en Myrdosa?
  6. Hur snabbt går en myra?
  7. Hur giftigt är MYRR?
  8. Hur farligt är MYRR?
  9. Var slänga Myrdosor?

Hur snabbt verkar Myrdosa?

Myrorna är mest aktiva när det är varmt så bäst tid att kontrollera myrstråken är mitt på dagen. Tänk på: Det är inte alls ovanligt att det tar 1-2 veckor innan myrdosorna har effekt.

Är MYRR effektivt?

Extremt effektivt myrmedel mot myror på uteplatser och omkring byggnader. Myrr Extra utrotar myrboet snabbt och smidigt - Produkten fungerar genom att myrorna äter av sockerbetet och tar med sig det till boet, där yngel och drottning utfodras. Hela boet är därefter utrotat inom 7-14 dagar.

Vad gör en Myrdosa?

Myrdosan aktiveras genom att du bryter bort de två tapparna på dosans ovansida. Myrorna har då fri tillgång till betet som de bär till boet för att mata myrdrottningen och larverna med. När myrdrottningen påverkas av betet slutar boet att fungera och myrinvasionen upphör. Myrdosan ska placeras där många myror rör sig.

Vilken Myrdosa är bäst?

Den myrdosa vi utsett till bäst i test är Myr Effekt 2-pack från Neudorff. Det är en påfyllbar dosa som är lätt att fylla med medel när den är tom. Både ett praktiskt och ekonomiskt sätt att få bort myror. Myr effekt går att använda både inomhus och utomhus och finns att köpa i ett smidigt 2-pack.

Hur länge håller en Myrdosa?

Myrdosan fungerar så länge det finns bete kvar, vanligtvis i flera veckor. När du har använt klart myrdosan får den inte slängas bland vanligt hushållsavfall utan ska lämnas på kommunens miljöstation. Snip® Myrdosa är ett registrerat bekämpnings medel (reg nr 4300).

Hur snabbt går en myra?

Cataglyphis bombycinus: 3,1 km/h Ants/Speed

Hur giftigt är MYRR?

Myrr D håller myrorna borta och har en långtidsverkande effekt. Används för att bekämpa myror på uteplatser eller omkring hus och andra byggnader. H410 Mycket giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter.

Hur farligt är MYRR?

Ämnet kan dock ge upphov till allergi och astma hos människor, samt är mycket giftigt för vattenlevande organsimer. Det kan också vara skadligt för mindre husdjur. Därför ska man vara försiktig och endast använda giftet med stor måttfullhet.

Var slänga Myrdosor?

Låt myrdosan stå kvar till dess att myrorna har försvunnit. Myrdosan är aktiv i flera veckor. Observera att myrdosan inte får slängas bland vanligt hushållsavfall utan ska lämnas på kommunens miljöstation. Öppna ingångshålen på dosan genom att trycka de båda flikarna inåt mot dosans mitt.