:

Finns Sommarskuggan?

Innehållsförteckning:

  1. Finns Sommarskuggan?
  2. Är Sommarlov direktsänt?
  3. Vem är den utvalda Sommarskuggan?
  4. Hur lång är Sommarskuggan?
  5. Var kommer Sommarskuggan ifrån?
  6. Var spelas Sommarlov 2021 in?
  7. Var spelas Sommarlov in 2021?
  8. Vilken tid visas Sommarlov?
  9. Vem spelar häxan i Sommarskuggan?
  10. Vem kom på Sommarskuggan?

Finns Sommarskuggan?

Sommarskuggan är en snäll buse som bara finns på SVT Barn och som blivit omåttligt populär bland barn. Det är en känd profil som gömt sig i dräkten för att hen älskar att busa med andra kompisar på SVT Barn. Vi har i arbetet med Sommarskuggan jobbat med barns behov av spänning.

Är Sommarlov direktsänt?

Programmet visades veckans alla dagar (det direktsändes måndag - fredag) kl 09.00 - 10.00 i Barnkanalen 9 juni till 15 augusti.

Vem är den utvalda Sommarskuggan?

Samtidigt förbereder sig Nordmannaskolan för halloween och den årliga pumpajakten. Nu gäller det att hitta dräkten innan den hittar sin utvalda person. Bästisarna Puck och Sasha utses till skuggjägare och får det viktiga uppdraget: Att stoppa och fånga Sommarskuggan!

Hur lång är Sommarskuggan?

Sommarskuggan är 30 cm. lång och tvättbar i 40 grader.

Var kommer Sommarskuggan ifrån?

Sommarskuggan är en TV-figur, skapad av Tina Mackic, som har förekommit i barnprogrammet Sommarlov på SVT. Sommarskuggan introducerades 2016 och kom att bli en mycket populär figur. Följande vår sände SVT Barn i Malmö en särskild Sommarskuggan-serie under tio veckor före "Sommarlovs" premiär.

Var spelas Sommarlov 2021 in?

Beijers park ligger i stadsdelen Kirseberg och fungerar som en mötesplats för alla sorters aktiviteter under hela året. Det populära barnprogrammet Sommarlov spelas in i parken.

Var spelas Sommarlov in 2021?

Beijers park ligger i stadsdelen Kirseberg och fungerar som en mötesplats för alla sorters aktiviteter under hela året. Det populära barnprogrammet Sommarlov spelas in i parken.

Vilken tid visas Sommarlov?

Sommarlov är tillbaka i rutan måndag 14 juni. Programmet sänds sedan varje dag i SVT Barn och SVT Play till och med fredag 13 augusti. Sändningen i SVT Barn är klockan 9.00 och i SVT Play när som helst under dagen från klockan 6.00 på morgonen.

Vem spelar häxan i Sommarskuggan?

LasseMaja, julkalendern och ”Sommarskuggan”. Elisabeth Wernesjö från Älvsbyn medverkar i alla tre. ”Det är viktigt att inte göra häxan för läskig”, säger skådespelaren om rollen som häxan Xenia i SVT:s populära sommarserie. Hon är lite av en tant, älskar pussel och korsord.

Vem kom på Sommarskuggan?

Sommarskuggan[redigera | redigera wikitext] Sommarskuggan är en TV-figur, skapad av Tina Mackic, som har förekommit i barnprogrammet Sommarlov på SVT. Sommarskuggan introducerades 2016 och kom att bli en mycket populär figur.