:

Är Revolut svenskt?

Innehållsförteckning:

 1. Är Revolut svenskt?
 2. Har Revolut insättningsgaranti?
 3. Kan man Swisha till Revolut?
 4. I vilka länder finns Revolut?
 5. Kan Skatteverket se Revolut?
 6. Är Revolut bra?
 7. Kan man lita på Revolut?
 8. Hur överför man pengar till Revolut?
 9. Hur för man över pengar till Revolut?

Är Revolut svenskt?

Revolut grundades i juli 2015 och har idag över 8 miljoner kunder. Revoluts populära betalkort är kopplade till deras app, här ingår fria valutatransaktioner och uttag utan dolda avgifter....Exklusivt Revolut metalkort.

Kortfakta
Valutapåslag utlandsköp0 %
Cashback0.1 - 1 %
Avi och administrationsavgift0 kr

Har Revolut insättningsgaranti?

Om du är registrerad hos enheten Revolut LTD: Som en institution för elektroniska pengar är vi skyldiga att ”skydda” de pengar vi mottar från (eller för) kunder som dig. ... Den brittiska insättningsgarantin täcker inte dina pengar eftersom kontot som du har hos oss är ett konto för elektroniska medel (inte ett bankkonto).

Kan man Swisha till Revolut?

Revolut och Swish Med Revolut kan du skicka & och ta emot pengar, precis som med Swish. Tyvärr finns ingen integration mellan Swish och Revolut än. ... Du kan inte Swisha utomlands men du kan skicka pengar med Revolut till andra användare utomlands.

I vilka länder finns Revolut?

Belgien, Bulgarien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Republiken Cypern, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjeckien, Tyskland, Ungern och Österrike.

Kan Skatteverket se Revolut?

Eftersom Revolut har en Litauisk banklicens är det alltså Litauens skattemyndighet som samlar in information om användarna och rapporterar vidare till andra nationella skattemyndigheter i EU, däribland Skatteverket. Information kan även lämnas på begäran av lokala skattemyndigheter i de länder användarna är bosatta.

Är Revolut bra?

Revolut är kända för deras kundservice, och uppskattning från deras användare. Exempelvis har deras applikation på App Store 4,8 / 5 i genomsnittsbetyg, baserad på över 15 000 recensioner.

Kan man lita på Revolut?

Revolut är den hittills smidigaste lösningen jag sett för det. Kortet kan fungera som de tidigare Cash-korten och det är enkelt att sätta upp en veckovis inbetalning till kortet. Lätt, säkert och smidigt. Men för min del är det inte aktuellt att betala veckopeng än på flera år.

Hur överför man pengar till Revolut?

Du hittar information om lokala och internationella överföringar under fliken Hemskärmen > Konton i appen. Välj sedan valutan du vill lägga till i ditt Revolut-konto från rullgardinsmenyn och tryck på ... bredvid Skicka och välj Uppgifter.

Hur för man över pengar till Revolut?

Öppna Revolut-appen och tryck på Lägg till pengar och sedan Ändra....Lägg till dina korrekta kortuppgifter inklusive:

 1. 16-siffrigt kortnummer.
 2. Utgångsdatum.
 3. CVC-kod.
 4. Faktureringsadressens portnummer (vid behov)