:

Kan jag ge bort surf Telia?

Innehållsförteckning:

  1. Kan jag ge bort surf Telia?
  2. Kan man skänka Surf?
  3. Har Telia Familjeabonnemang?
  4. När fylls surf på Telia?
  5. Hur fördelar man surf Telia?
  6. Kan man skicka surf till varandra?
  7. Kan man dela surf Telenor?
  8. Vad kostar extra användare Telia?
  9. Vad har jag för abonnemang Telia?

Kan jag ge bort surf Telia?

Nej, i din Surfpott kan du spara den surfmängd som ingår i ditt abonnemang och som du inte har använt. Eventuellt extra surf du köper eller får av Telia har du en viss tid på dig att använda upp. Det är alltid den surf med kortast giltighetstid som används först.

Kan man skänka Surf?

Med appen 3Skicka surf kan du dela med dig av surf till nära och kära som också är kunder hos Tre. Tjänsten kostar inget att använda och ingår för alla privatkunder med mobilabonnemang hos Tre.

Har Telia Familjeabonnemang?

här fungerar familjeabonnemanget Du som har - eller tecknar - ett abonnemang (Telia Mobil, även kallat huvudabonnemang) hos oss kan lägga till extra användare för 199 kr/mån per användare. Alla får sitt eget nummer (man kan behålla befintligt nummer), alla får lika mycket surf och allt hamnar på samma faktura.

När fylls surf på Telia?

När den inkluderade surfmängden i ditt abonnemang är slut kan du fylla på med mer för att fortsätta att surfa. När din surfmängd är på väg att ta slut skickar vi ett sms till dig om det. Du får ytterligare ett sms när din surfmängd är helt slut. För att fylla på surfmängd skickar du ett sms till 4466.

Hur fördelar man surf Telia?

Hur/var fördelar man surf när man har ett abbonemang med en extra användare? l appen eller logga in och under mitt abonnemang under inställningar finns fördela surf.

Kan man skicka surf till varandra?

Med hjälp av en ny app som finns för både Ios och Android kan man som Tre-kund dela med sig av överbliven surfpott. För att det ska fungera behöver man ett privatabonnemang hos Tre. Genom att sedan logga in i den nya appen Tre Skicka Surfkan man välja en kontakt och sedan välja hur mycket surf man vill skicka.

Kan man dela surf Telenor?

kan du dela upp surfen så att alla får så mycket de behöver. Du som har medlemsprofilen Ägare i Telenor Familj – det vill säga du som står som betalningsansvarig för abonnemanget – kan fördela surfen mellan de andra medlemmarna. Det gör du genom att logga in i Mitt Telenor – antingen här på webben eller i vår app.

Vad kostar extra användare Telia?

Kampanj - Extra användare 99 kr/mån Om du har eller skaffar Telia Mobil Obegränsad kan du köpa till Extra användare för endast 99 kr/mån i sex månader, därefter ord. pris 199 kr/månad. Erbjudandet gäller med 24 månaders bindningstid vid nyteckning eller byte från annan operatör, t.o.m. 31 januari 2022.

Vad har jag för abonnemang Telia?

Du kan även se ditt saldo på Mitt Telia. Slå följande nummer för att: *120# lur Visa saldo, potter och prisplan. *120*1# lur Visa sms-saldo för tjänsten Sms till alla.