:

Hur laddar man sina kristaller?

Innehållsförteckning:

  1. Hur laddar man sina kristaller?
  2. Hur länge ska man rena kristaller?
  3. Varför laddar man kristaller?
  4. När ska man rena kristaller?
  5. Hur ofta ska man rena sina kristaller?

Hur laddar man sina kristaller?

Ladda dina kristaller: Har du tillgång till ett kluster kan man lägga kristallen i/på den för att ladda den. Man kan också gräva ner sina stenar i jorden, eller lägga i rinnande vattendrag, mycket bra om stenarna är trötta och energin är trög eller låg.

Hur länge ska man rena kristaller?

Olika sorters stenar och kristaller kan ligga i samma skål, men var och en skall vara omgiven av saltet. Låt dem ligga där minst ett dygn. Ibland känner man att vissa stenar behöver mer tid. Kasta saltet efter reningen, det kan inte användas till något annat.

Varför laddar man kristaller?

Därför lär du behöva ladda kristaller Fullmånen sägs både rena och ladda så om du exponerar den för månenergin så kommer den även att renas och inte enbart laddas. Att ladda kristaller innebär att man låter kristallen vila i speciella kraftfulla energier, en energi av den sort som just månen lär besitta.

När ska man rena kristaller?

Att rena kristaller i månsken är ett populärt sätt att rena sina kristaller på och framförallt att göra det vid fullmåne.

Hur ofta ska man rena sina kristaller?

Denna metod innebär att man lägger kristallen/kristallerna på ett större kluster av kvarts som Ametist, Rökkvarts, Bergskristall eller Citrin. Vi brukar låta kristallerna ligga kvar minst en vecka när de är nyinköpta för att låta dem laddas ordentligt med energi.