:

Hur fungerar självscanning?

Innehållsförteckning:

  1. Hur fungerar självscanning?
  2. Vilka butiker har självscanning?
  3. Hur börjar jag scanna på ICA?
  4. Hur fungerar självscanning Willys?
  5. Kan man betala med kontanter på Ica självscanning?
  6. Måste man ha ICA kortet med sig?

Hur fungerar självscanning?

funkar scannern Håll varans streckkod cirka en decimeter från scannern och tryck på knappen. Ett blipp hörs och varans namn och pris syns på skärmen. Nu kan du lägga varan i kassen. Scanna alltid varje vara för sig.

Vilka butiker har självscanning?

Betalning kan ske till en kassör eller till en maskin med kort och ibland även med kontanter. Exempel på butiker som använder systemet med självskanning är City Gross, Ica, Coop, Willys och Ikea.

Hur börjar jag scanna på ICA?

Du börjar med att registrera dig i kassan. För att kunna göra det så behöver du med dig ICA Kortet och din legitimation. När du är registrerat dig så drar du ditt ICA Kort i kortläsaren på scannerväggen. En lampa tänds för att märka ut din scanner och ditt namn syns på displayen.

Hur fungerar självscanning Willys?

Du scannar dina varor och packar dina påsar redan inne i butiken. När du kommer till kassan är allt packat och klart och du vet exakt hur mycket du handlat för. Och som Willys Plus-kund kan du börja självscanna direkt utan att skriva på separat avtal. Det finns ingen baksida med att självscanna.

Kan man betala med kontanter på Ica självscanning?

Går alldeles utmärkt att betala med valfritt kort eller kontanter om du hellre vill det. Och detta är oavsett om de har bemannad kassa eller självutcheckning (fast då går kontanter bort).

Måste man ha ICA kortet med sig?

Du behöver varken ha med dig kort eller kontanter till butiken – med ICA-appen kan du betala direkt med mobilen. Gör så här: Ladda hem appen ICA. Välj det betalkort från ICA Banken du vill använda.