:

Hur Deffat man?

Innehållsförteckning:

  1. Hur Deffat man?
  2. Vad ska man äta för att deffa?
  3. Vad ska man äta för att Bulka?
  4. Hur mycket underskott vid deff?
  5. Hur länge ska man Bulka och deffa?

Hur Deffat man?

Att deffa innebär att du går ned i vikt genom att du bränner fett och samtidigt behåller din muskelmassa. Det är inte alls omöjligt att bygga muskelmassa under en deff, men rent praktiskt sker det främst hos nybörjare....Sammanfattning

  1. Skapa ett kaloriunderskott. ...
  2. Styrketräna hela kroppen. ...
  3. Ät proteinrikt. ...
  4. Sov tillräckligt.

Vad ska man äta för att deffa?

Ät mer, inte mindre Minska på sådant som har hög energitäthet (pasta, ris, bröd, smör, olja och annat rikt på kolhydrater och/eller fett) till förmån för mer grönsaker, rotfrukter, frukt/bär och rena proteinkällor - och se till att fylla ut tallriken rejält.

Vad ska man äta för att Bulka?

Kost som är bra under tiden du bulkar är mycket pasta och kolhydrater som ris och potatis samt mycket protein i form av kött, fisk, ägg och baljväxter. Tänk på att ett högt proteininnehåll efter träning hjälper musklerna att återhämta sig och bygga upp sig, vilket är målet.

Hur mycket underskott vid deff?

Ett lagom stort energiunderskott - 400-600kcal/dag är ett rimligt underskott beroende på utgångsläge. Och det behöver inte vara ett underskott exakt varje enskild dag utan sikta på ett veckounderskott om kcal så är du hemma.

Hur länge ska man Bulka och deffa?

En grundregel är att du som är man inte ska överstiga en kroppsfettnivå på 17% medan du som är kvinna inte får ha mer än 25% fett. Då är det dags att deffa. Har du istället mindre än 10% kroppsfett som man eller 18% som kvinna, bör du börja bulka.