:

Kan man byta storlek på Zalando?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man byta storlek på Zalando?
  2. Har Zalando gratis retur?
  3. Kan man returnera smycken?
  4. Har Bubbleroom fri retur?
  5. Kan man returnera i postlåda?

Kan man byta storlek på Zalando?

Vill du byta en vara, exempelvis till en annan storlek eller färg gör du det enkelt genom att returnera varan till oss och beställa en ny på Zalando.se. ... Väntetiden kan vara upp till 2 minuter.

Har Zalando gratis retur?

Om din beställning är under 229,00 kr och du betalt fraktkostnaden på 39,00 kr kommer du att bli återbetalad fraktkostnaden om hela beställningen returneras. Returfrakten hos Zalando är alltid gratis. Vi erbjuder även expressleverans för 99,00 kr till de flesta adresser i Sverige.

Kan man returnera smycken?

För att varan ska kunna returneras måste den vara i väsentligt oförändrat skick, dvs oanvänd, hel och ren. Har du som kund använt varan/varorna i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att prova dess egenskaper och funktion, är du dock skyldig att ersätta den värdeminskning som användningen har medfört.

Har Bubbleroom fri retur?

Du har 30 dagar på dig att returnera. Om det har gått längre tid 30 dagar så kontakta kundservice. Vad kostar det att returnera? Det kostar 49 kronor.

Kan man returnera i postlåda?

Om du inte har ett retur-adresskort, kan du med försändelsekoden på det ursprunglig paketet kontrollera om inköpet omfattas av avgiftsfri Returrätt. En tunn och lätt försändelse (max. 3 cm tjock och 2 kg) kan du alltid lägga i en brevlåda för returnering.