:

Hur byter man nummer på 3?

Innehållsförteckning:

  1. Hur byter man nummer på 3?
  2. Vad händer med gamla telefonnummer?
  3. Vad händer med Swish när man byter nummer?
  4. Hur byter man telefonnummer Halebop?
  5. Hur kan jag flyttar mitt nummer till Comviq?
  6. Hur vet jag mitt nummer Telenor?
  7. Kan någon annan få mitt gamla telefonnummer?

Hur byter man nummer på 3?

Självklart kan du byta nummer. Det du behöver göra då är att ta kontakt med Kundservice, vilket du enklast gör genom att slå 300 i din mobil, och begära ett nummerbyte. Att genomföra ett nummerbyte kostar 250 kr och tar ca 10-15 minuter från att du tar kontakt med Kundservice.

Vad händer med gamla telefonnummer?

Det gamla numret är numera otillgängligt för registrering i 30 dagar efter genomfört byte. Om numret tillhört ett företagsabonnemang kan denna tidsfrist förlängas vid behov. Det är dock inte möjligt för privatpersoner.

Vad händer med Swish när man byter nummer?

Kan jag byta mobilnummer i Swish? Om du vill byta mobilnummer behöver du först avsluta ditt Swish-avtal och sedan lägga upp ett nytt avtal med det nya mobilnumret. Du behöver också aktivera Swish-appen på nytt.

Hur byter man telefonnummer Halebop?

Du säger upp ditt halebop abonnemang och reserverar numret. Efter att abonnemanget har varit nefstängt o tre dagar så kontaktar du telia och ber dig göra nummerbytet.

Hur kan jag flyttar mitt nummer till Comviq?

Har du en annan operatör och vill byta till Comviq? Då är det bara att teckna ett nytt abonnemang i vår webbshop och välja “behåll nummer” - ditt nummer kommer då att flyttas med till Comviq.

Hur vet jag mitt nummer Telenor?

Tryck in *116# och så ring.

Kan någon annan få mitt gamla telefonnummer?

Du har möjlighet att behålla ditt telefonnummer när du flyttar eller byter operatör om din nya operatör medger detta. Det gäller även ditt fasta telefonnummer om du flyttar till ett annat riktnummerområde. Det finns dock inte någon skyldighet för en ny operatör att ta emot ditt telefonnummer.