:

Kan man flytta låtar i Spotify?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man flytta låtar i Spotify?
  2. Kan inte flytta låtar i Spotify?
  3. Hur ändrar man ordningen på låtar i Spotify?
  4. Varför spelas inte nästa låt i Spotify?
  5. Kan flera lägga till låtar på Spotify?
  6. Varför avbryts låtar på Spotify?

Kan man flytta låtar i Spotify?

Visste du att det går att spela de senast tillagda låtarna först även i mobilversionerna av Spotify? ... Tack och lov finns faktiskt möjligheten att även hos iPhone och Android, precis som i skrivbordsvarianten av Spotify, sortera en spellista på lite olika sätt. Bland annat så de nyaste låtarna hamnar överst.

Kan inte flytta låtar i Spotify?

Det enda sättet jag känner till just nu är att göra det manuellt. Det vill säga att väl inne på spellistan klickar du på de tre punkterna uppe i högra hörnet och därefter Edit/Redigera (beroende på språk) och då kan du flytta om låtarna i den ordningen du vill ha dem.

Hur ändrar man ordningen på låtar i Spotify?

Tryck på (iOS)/ (Android) på spellistan och sedan på Redigera:

  1. Ta bort med .
  2. Ändra ordningen genom att trycka på, hålla ned och dra (bara för Premium).

Varför spelas inte nästa låt i Spotify?

Välj din enhet och läs om hur du sätter på och stänger av Automatisk uppspelning. Tryck på Hem . Tryck på Inställningar . Under Uppspelning bläddrar du ned till Automatisk uppspelning och aktiverar eller inaktiverar den.

Kan flera lägga till låtar på Spotify?

Gör vilken spellista som helst Gemensam så att dina vänner kan lägga till, ta bort och ändra ordning på låtar. Välj din enhet för att ta reda på hur du gör spellistor gemensamma. Tryck på Ditt bibliotek . Tryck på Spellistor och välj en spellista som du har skapat.

Varför avbryts låtar på Spotify?

Gå in på telefonens inställningar-> appar -> Spotify -> Batteri, se sedan till att tillåt bakgrundsaktivitet är aktiverat. Gå sedan tillbaka ett steg i menyn -> Mobildata se sedan till att användning av bakgrundsdata är aktiverat. Hoppas det hjälper!