:

Kan inte byta låt AirPods?

Innehållsförteckning:

  1. Kan inte byta låt AirPods?
  2. Kan man byta låt med AirPods Pro?
  3. Hur pausa AirPods?
  4. Varför laddar inte min ena AirPod?
  5. Hur får man ljud i båda Airpodsen?
  6. Hur byter man öronproppar på AirPods Pro?
  7. Kan man spåra AirPods?

Kan inte byta låt AirPods?

Gå till Inställningar > Bluetooth på din iPhone, iPad eller iPod touch. Tryck på knappen Mer info bredvid dina AirPods. Välj vänster eller höger AirPod för att välja vilken AirPod som du vill dubbeltrycka på eller trycka på för Siri, spela upp eller pausa ljudinnehåll eller för att hoppa mellan spår.

Kan man byta låt med AirPods Pro?

Vissa kanske tycker det är knepigt att använda skaftet på AirPods Pro för att skifta mellan brusreducering och transparens eller pausa, starta eller byta låt och detta går att ställa in i inställningar.

Hur pausa AirPods?

Pausa ljudet

  1. AirPods Max: Tryck en gång på Digital Crown. ...
  2. AirPods Pro: Tryck på trycksensorn på en av dina AirPods. ...
  3. AirPods Pro och AirPods (första och andra generationen): Ta ut ena snäckan när du lyssnar med båda AirPods.

Varför laddar inte min ena AirPod?

Ibland händer det att den ena AirPods-hörluren inte laddar korrekt. Det kan vara att batteriet är sönder eller mer sannolikt att kontakterna i laddningsetuiet inte rör varandra. Prova att rengöra kontakterna på både hörluren och i etuiet, anslut laddningskabeln och sätt i båda hörlurarna.

Hur får man ljud i båda Airpodsen?

Om inget ljud hörs i en AirPod-hörlur Placera båda dina AirPods i laddningsetuiet och låt dem ladda i 30 sekunder. Öppna laddningsetuiet i närheten av din iPhone eller iPad. Kontrollera laddningsstatusen på din iPhone eller iPad för att försäkra dig om att båda dina AirPods laddas . Sätt båda dina AirPods i öronen.

Hur byter man öronproppar på AirPods Pro?

Ta bort en öronkudde genom att dra med ett fast grepp kring basen på öronkudden, där den sitter fast på AirPod. Sätt fast en öronkudde genom att hålla den framför det ovala fästet på AirPod. Håll fingrarna på öronkuddens bas och tryck öronkudden över fästet tills du hör att den kommer på plats med ett klick.

Kan man spåra AirPods?

Om du redan har ställt in Hitta med en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac som du använder med dina AirPods kan du hitta dem med hjälp av Hitta. ... Det finns ingen annan Apple-tjänst som kan hitta, spåra eller på annat sätt identifiera enheten.