:

Hur loggar man ut från Unikum?

Innehållsförteckning:

  1. Hur loggar man ut från Unikum?
  2. Hur fungerar Unikum?
  3. Varför kan jag inte logga in på Unikum?
  4. Vad används Unikum till?
  5. Vad menas med elevinflytande?
  6. Är Unikum den?

Hur loggar man ut från Unikum?

Svar: Ja, av säkerhetsskäl blir du utloggad efter 45 minuters inaktivitet dvs inte kontakt med Unikums servrar. För att räknas som aktiv måste man spara något eller klicka på någon ikon, person, klass eller grupp.

Hur fungerar Unikum?

Unikum utvecklas hela tiden vidare tillsammans med lärare, elever, rektorer och föräldrar som använder Unikum varje dag i mer än 4000 förskolor och skolor. ... Med Unikum samlar du all pedagogisk dokumentation på samma ställe och får mer tid för undervisning och lärande, oavsett ålder och skolform.

Varför kan jag inte logga in på Unikum?

Glömt ditt lösenord? ... Om du har angivit en e-postadress i Unikum kan du få ett nytt lösenord. Klicka på länken i e-postmeddelandet som skickas för att bekräfta lösenordsändringen. Om det inte fungerar eller om du inte har e-post inlagt behöver du vända dig till ansvarig på skolan för att få hjälp.

Vad används Unikum till?

I Unikum kan du skapa och följa upp planeringar, dokumentationer, bedömningar samt hantera det systematiska kvalitetsarbetet på alla nivåer. Du samlar allt på samma ställe och har möjlighet att följa barnets utveckling - hela vägen från förskola till vuxenutbildning.

Vad menas med elevinflytande?

Du som är elev har rätt till inflytande över din utbildning och din arbetsmiljö. Elevinflytande främjar elevernas förmåga att ta eget ansvar och ökar lusten att lära. Det stärker också relationen mellan lärare och elever och leder till en större acceptans för de beslut som fattas.

Är Unikum den?

Unikum kallas något som är ensamt i sitt slag. "Unikum" är en substantivering av "unik" som kommer från latinets adjektiv unicus, "ensam i sitt slag", från unus, "ett". Plural: "unikum" eller "unika". Ett unikum ställs i kontrast mot ett annars vanligare flertal.